T-Mobile brengt nieuwe aanbiederinstellingen *bliep uit

Klanten van *bliep kregen vandaag op de iPhone nieuwe aanbiederinstellingen. Het is nog onduidelijk wat er nieuw is in de instellingen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

AanbiederinstellingeniPhone-bezitters met een simkaart van virtuele provider *bliep hebben nieuwe aanbiederinstellingen ontvangen. Wat deze nieuwe instellingen exact behelzen, is nog niet duidelijk: *bliep zegt geen invloed op de update te hebben en stelt dat deze update afkomstig is van T-Mobile, de provider op wiens netwerk *bliep zich bevindt. T-Mobile stelt op zijn beurt dat het gaat om “wijzigingen voor de systemen in de achtergrond van je iPhone”, maar wil geen specifiekere informatie geven. Het zou kunnen gaan om verbeterde beveiliging voor iCloud, maar met zekerheid kan T-Mobile dit niet zeggen.

T-Mobile stelt op Twitter geen inzicht te hebben in nieuwe aanbiederinstellingen. Wij hebben contact opgenomen met de persafdeling van T-Mobile met de vraag wat de update precies wijzigt voor *bliep-abonnees.

Aanbiederinstellingen kunnen meerdere effecten hebben op de iPhone. Zo kunnen ze de Persoonlijke Hotspot-functie (de)activeren, verbindingen met de telecommasten verbeteren of bepaalde bugs oplossen. Eind december zorgden nieuwe aanbiederinstellingen van T-Mobile ervoor dat verbindingsproblemen werden opgelost.

Meer informatie: *bliep

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2013, 14:41
Categorie Providers
Onderwerpen *bliep, provider

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.