Reacties voor: Shortcuts 2.1.2 update bevat twee handige nieuwe acties

Maar er zijn ook problemen
Apple heeft een nieuwe versie van de Shortcuts (Opdrachten)-app voor iOS uitgebracht, met twee handige vernieuwingen. Maar er zijn ook klachten dat de app de afgelopen dagen niet goed werkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Geofencing zou een echte verbetering zijn. Dan kunnen er weer een paar apps van derden weg. En meer ios acties/triggers zoals bijvoorbeeld triggers van je wekker, agenda

  2. Ik heb een shortcut gemaakt om ‘s ochtends de lichten uit te doen via HomeKit, daarna het laatste radionieuws te downloaden en af te spelen. Tussendoor zou Siri moeten praten – “Goedemorgen Bram, de lichten zijn uitgeschakeld.”, “Het radionieuws is gedownload. Hier komt ie!”, etc.

    Ik vind het achterlijk dat als ik ze vraag die opdrachten uit te voeren er altijd “je snelkoppeling zegt..” voor wordt gezegd. dus “Je snelkoppeling zegt: Goedemorgen Bram, de lichten zijn uitgeschakeld.”, “Je snelkoppeling zegt: Het radionieuws is gedownload. Hier komt ie!”. etc

    Verder faalt ie altijd bij het downloaden van dat radionieuws als ik het via Siri doe – maar als ik de shortcuts app open en manueel start doet ie het wel. Hij zegt dan ook niet altijd “je snelkoppeling zegt…” maar gewoon wat de app moet zeggen, met een minder goede kwaliteits stem.

  3. Ik mis de app op mijn Watch. Siri op mijn horloge kan de opdrachten ook niet uitvoeren, wel ergens in aankondigingen beloofd geloof ik, maar mijn watch stuurt me met kluitje het riet in.

    Ik wil graag vanaf Watch acties kunnen uitvoeren. Klik, garagedeur open, klik, alarm aan… beetje jammer dat ze zo zitten te prutsen tegenwoordig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.