Reacties voor: Shazam klaar voor iOS 10 met handige widget en rijke notificaties

Shazam is een van de prominentere apps die nu ook klaar is voor iOS 10. De app heeft nu een handige widget, waarmee je snel muziek kunt scannen. Ook zijn er rijke notificaties en is de Apple Watch-app aangepast voor watchOS 3, met nieuwe complicaties.
Michel Lusthof -

Reacties: 6 reacties

  1. Wat voegt deze app nog toe wanneer ik tegenwoordig gewoon aan Siri kan vragen welk liedje ik momenteel hoor?

  2. Yeah, nu nog spotify en de ing bankieren app

  3. @Artorius: Super tip. Thx!

  4. Origineel geplaatst door Artorius
    Wat voegt deze app nog toe wanneer ik tegenwoordig gewoon aan Siri kan vragen welk liedje ik momenteel hoor?

    Vind je het niet irritant om eerst Siri te activeren, te vragen, hopen dat Siri het goed hoort, hopen dat Siri het begrijpt en te wachten? Ik heb al zo enkele keren gehad dat Siri mij door het lawaai niet begreep en heb ook al gehad dat het dan een gepauzeerd liedje in de muziek-app voorlas in plaats van te luisteren. Shazam is gewoon simpel en een enkel knopje kun je ook snel bereiken voordat het liedje is afgelopen.

    Google Now luistert al automatisch mee zodra je het start en kan je dan gelijk vertellen wat het voor een liedje is, mocht je dat willen. Cortana heeft een aparte knop op het ‘vraag’-scherm. Siri heeft dat niet.

  5. O zich vind ik de widgets wel leuk en mooi. Maar als je er meer heb wordt het een lijst waarin je (eindeloos) moet scrollen om iets te vinden. Daarom gebruik ik er enkele en zoek ontzettend veel met spotlight. 1 veegje naar beneden en na het intikken van twee á 3 soms 4 letters vind je direct wat je zoekt. Ik vind dit een van de snelste manieren om (alles) te vinden.

  6. @Jacksonville: Ik doe dit vrijwel exact hetzelfde 💪. Spotlight is zeer snel met resultaten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.