iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 16 september 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 16 september 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoJe kon vandaag zoals gewoonlijk weer over allerlei onderwerpen lezen op iCulture. Maar eigenlijk draaide het natuurlijk maar om één ding: de start van de verkoop van de iPhone 7. Wij waren erbij in Amsterdam en maakten foto’s en een video van de gelukkige eerste koper. Ook hebben we tips om het klikeffect van de iPhone 7-knop anders in te stellen en hoe je een schone installatie kunt doen, zonder allerlei data kwijt te raken. Dat en nog veel meer lees je vandaag allemaal op iCulture.

Tips, gidsen en opinie

Oeps, we hebben gisteren een aantal items gemist. Hier zijn ze alsnog:

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Dataman BusinessDeze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nieuwe widgets voor deze zakelijke variant van DataMan.
  • ProCamera RAW & HDR Camera App (€17,99 + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.1+) - Met deze app kun je nu RAW-foto’s maken op alle toestellen met 12-megapixelcamera. Bewerken kan ook.
  • Skyscanner - reisaanbiedingen (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.1+) - Verbeterde lay-out van de homepagina en stabielere app.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ondersteuning voor iOS 10, met onder andere dieper duiken in je stapgegevens.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nieuwe Today-widget met in één oogopslag je agenda.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nieuwe iOS 10-widgets die overzichtelijker zijn en snellere watchOS 3-app.
  • Hearthstone (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Nieuwe Welcome Bundle.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.