Sharepod krijgt ondersteuning voor de iPhone

Sharepod is vanaf versie 3.8.4b ook geschikt voor de iPhone. Met dit gratis tool kun je muziek vanaf de iPhone naar je harddisk kopiëren, zonder iets te installeren. Vooral handig wanneer je bij vrienden op bezoek bent.

SharepodWindows-gebruikers met een iPod kennen misschien het gratis programma Sharepod al. Met Sharepod kun je muziek van en naar je iPod kopiëren. Het handige is, dat je de software niet op de pc hoeft te installeren: Sharepod is een exe-bestand die je op bijvoorbeeld een usb-stick kunt meenemen en kunt gebruiken als je bij vrienden op bezoek bent. De nieuwe versie 3.8.4b biedt nu ook ondersteuning voor de iPhone.


Om Sharepod te kunnen gebruiken moet je overigens wel iTunes op de pc hebben geïnstalleerd. De tracks op de iPhone worden automatisch uitgelezen en getoond in het programma, waarbij je ze met een paar kliks naar de harddisk van de pc kunt verplaatsen. Functies zoals het bewerken van ID3-tags en het maken van afspeellijsten worden al wel experimenteel ondersteund, maar het programma kan er op dit moment nog wel op vastlopen.

Meer info: Sharepod

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2008, 16:44
Categorie Apps
Onderwerpen ipod, itunes, muziek, windows

iTunes

Lees alles over iTunes, de voormalige software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en de huidige software voor Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Sinds 2019 is Apple gestopt met iTunes op de Mac, maar op Windows is het programma nog altijd beschikbaar.

iTunes
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.