Nieuw op iPhoneclub: vacatures en nieuw webdesign

iPhoneclub introduceert vandaag een nieuwe toevoeging en een aankondiging: er komt een vacaturelink in het menu en er komt een volledig nieuw design voor de website, gemaakt door Onstuimig.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Rode loperWe hadden dit weekend al aangekondigd dat we op iPhoneclub een aantal wijzigingen gaan doorvoeren, om de verdere groei van de website aan te kunnen. De eerste nieuwe toevoeging was de accessoireshop, waarmee je bij het kopen van accessoires de iPhoneclub kunt steunen. Vandaag kondigen we maatregel #2 en 3 aan, die enigszins met elkaar samenhangen: er komt een vacatureblok en een compleet nieuw webdesign voor iPhoneclub.

Vacatures voor iPhone-gebruikers? Wij zagen aanvankelijk ook niet helemaal de link, totdat webdesignbureau Onstuimig ons ervan overtuigde dat de iPhone in de media- en creatieve wereld erg populair is. De vacatures zullen op een aparte pagina op de website verschijnen, die te bereiken is via het linkje “Vacatures” in de menubalk hierboven. Het gaat daarbij natuurlijk niet om zomaar wat IT-functies, maar om vacatures voor interaction designers, front-end developers, flashguru’s, XML-specialisten, copywriters en projectmanagers in de interactieve sector. Onstuimig is al helemaal iPhone-minded en heeft al een iPhone-versie van de Werkbank gemaakt.

Design iPhoneclubWijziging #3 is een compleet nieuw webdesign, waar Onstuimig mee aan de slag gaat. En dat mag ook wel, want we doen al 1,5 jaar met dit WordPress-thema dat ook door heel wat andere websites wordt gebruikt. In het nieuwe design willen we duidelijker maken welke nieuwtjes zijn bedoeld voor mensen met een officieel aangeschafte iPhone 3G en mensen die een unlocked iPhone gebruiken. Onstuimig heeft onder andere het design van Marketingfacts, Adformatie en heel veel andere websites (wees gerust, ook zonder wilde animaties!) gemaakt en we zijn er beretrots op dat ze onze website nu onderhanden willen nemen.

PS: Om de critici meteen de mond te snoeren: we verdienen geen geld met de vacatures, het gaat om een ruilactie waarbij Onstuimig ons voorziet van een nieuw webdesign, in ruil voor een vacaturelink.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2008, 20:53
Categorie Round-up
Onderwerpen iPhone 3G, iPhoneclub, onstuimig, unlock, vacature

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.