iPhone 3G: ook bij TIM Italia voor 499 en 569 euro

Telecom Italia heeft in navolging van Vodafone aangekondigd dat ze de iPhone met een prepaid-kaart gaan aanbieden. De prijzen liggen op hetzelfde niveau en uit kort uitgelekte gegevens blijkt dat de abonnementen vanaf 30 euro per maand aangeboden worden.

iPhone TIMVodafone Italië heeft eerder al bekendgemaakt dat ze 499 euro rekenen voor een 8GB iPhone 3G en 569 euro voor het duurdere model met 16GB. Deze prijzen gelden bij aanschaf van de iPhone met een prepaid-kaart. Concurrent Telecom Italia (TIM) heeft nu ook de prijzen bekendgemaakt en komt (hoe verrassend) op dezelfde bedragen uit: ook 499 en 569 euro.

Het gaat hierbij om niet-gesubsidieerde prijzen voor het toestel. Kort was op TIM’s website ook te zien dat de abonnementen vanaf 30 euro per maand zullen worden aangeboden, maar die informatie is later weer offline gehaald. Er is nog geen officiële bekendmaking gedaan over de abonnementsprijzen, ook niet door Vodafone. In andere landen is de iPhone ook voor een niet-gesubsidieerde prijs te koop: zo moeten klanten van AT&T die niet voor een goedkope upgrade in aanmerking komen, ongeveer $200 bovenop de vooraf aangekondigde prijzen van $199 en $299 betalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2008, 19:45
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, iPhone 3G, italië, telecom, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.