Reacties voor: Zo download je Shadowmatic gratis via de Apple Store-app

Via de Apple Store-app kun je de boeiende puzzelgame Shadowmatic nu gratis downloaden. Door de app op deze manier binnen te halen, bespaar je €2,99. In de game is het de bedoeling om schaduwen met vreemde objecten te maken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Als em bij mij opt einde zit zegt em app downloaden niet mogelijk, ggrr.

  2. Had ik ook. Helemaal verwijderd, lukte pas na een harde reset van m’n iPhone, daarna weer opnieuw geïnstalleerd via de Apple Store app. Lukte weer niet. Vervolgens opgezocht in de normale App Store app. Op het wolkje geklikt; toen lukte het wel.

    Vind het verder geen leuk spel, dus alsnog verwijderd… 😉

  3. Bij mij wil dat downloaden ook niet lukken, want ik krijg ook van die teksballonetje met de tekst: downloaden niet mogelijk en dan kun je kiezen uit gereed of opnieuw. Dit heb ik al sinds iOS 9, en het is echt heel irritant. Weet Apple hier al zelf van en hebben meer gebruikers dit?

  4. waarom dit melden op 31 oct als de actie maar tot en met 30 oct loopt?

  5. Uhh jeefef het is toch echt 30nov.

    Leuk spel, vanavond eens proberen op de tv daar kun je hem dan ook gratis doenloaden!

  6. Dom dom dus sorry
    Hij staat er inmiddels toch op

  7. Heb ik ook,geeft bij de install ook aan dat het niet geinstalleerd kan worden,irritant

  8. Niet te installeren

  9. Werkt prima net gedownload gewoon de stappen hier boven volgen en op je scherm kijken, je moet dus de apple store downloaden dus niet proberen in de normale store die je al heb.

    Kleine tip ik kreeg toch ook foutmelding uiteindelijk, ga na de normale app store stop de download en klik opnieuw op het wolkje dan download en installeert die wel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.