Reacties voor: SDK bevat aanwijzingen voor synchronisatie met .Mac

In de firmwareversie die in iPhone SDK beta 2 te vinden is, is een nieuwe bundel terug te vinden die een verwijzing bevat naar .Mac. Dat zou erop kunnen wijzen dat Apple van plan is om draadloze synchronisatie via .Mac toe te staan.

Reacties: 6 reacties

  1. Wel top dat ze er mee bezig zijn in ieder geval!

    Heerlijk om Contacts, Agenda online te hebben…

    Ik hoop dat Google Calendar ook mogelijk wordt om mee te syncen…

    Is het trouwens mogelijk om naast je Exchange Calendar ook nog je prive calendar te gebruiken?

  2. laat maar komen daar ik al .MAC heb
    voor diegene die het niet kennen(je kan er wel wat meer mee dan fotoos syncen op webgalley!) is hier info over .MAC
    http://www.apple.com/benl/dotmac/

  3. dot Mac via ebay aanschaffen scheelt al een hoop geld. Verder denk ik niet dat .Mac nodig is voor Exchange-support. Tijdens het SDK-event is duidelijk gezegd dat het een rechtstreekse verbinding is met de exchangeservers itt de blackberry-oplossing. Wel denk ik dat .Mac mogelijk is naast Exchange.

  4. @michel: ik gebruik hier Plaxo for mac voor (die er ook in een windows smaakje is) en dat werkt super! Al mijn contacts en agenda online, plus deze wordt ook nog eens gesynct met mijn Google Calendar.

    @kpr: gouden tip!

  5. .Mac doet veel meer dan iPhoneclub omschrijft.

    “Syncing with this Dot Mac account will turn off syncing for other Dot Mac accounts and delete any existing synced data.” staat los van de gewone synchronisatie via iTunes.

    Ikzelf heb ook .Mac en synchroniseer daar 2 laptops en een iMac mee. Werkt perfect!! Dat de aanschafprijs niet gering is, daar zijn we het zo langzamerhand wel mee eens; het blijft een apple product 😉

  6. Ik krijg het gratis, en vind het een prachtig product. Alleen zou ik er nooit geld voor hebben betaald. Nu hopen dat de baas het niet leest.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.