Apple Store Den Haag ramen 1

Schutting rond Apple Store Den Haag verwijderd

De schutting rond de Apple Store in Den Haag is weggehaald. Daarmee is de Apple Store nog niet onthuld: er zitten nog stickers op de ramen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store Den Haag ramen 1Apple heeft de zwarte omheining weggehaald bij de Apple Store Den Haag. Voor het eerst is na de grote renovatie de gevel te zien. Maar liefst 1,5 jaar werd het zicht op de toekomstige Apple Store onttrokken door een grote houten schutting, om te voorkomen dat voorbijgangers iets zouden merken van de werkzaamheden. Ook nu is er nog weinig te zien: er zitten stickers op de ramen, net als eerder bij de Apple Store Haarlem het geval was. Volgens iCulture-tipgevers ter plaatse is binnen nog niet alles op orde en moet er nog hard gewerkt worden om alles voor de opening op 9 augustus af te ronden.


Onderstaande foto’s werden ons toegestuurd door iCulture-bezoeker Azief. Heb jij foto’s van de Apple Store Den Haag, dan ontvangen we die natuurlijk ook graag!

Apple Store Den Haag ramen 2

Apple Store Den Haag ramen 3

iCulture-lezer Carlo Schaaij maakte onderstaande foto van de situatie ter plekke:

apple store den haag carlo3

En ook lezer Roy stuurde een foto in:

Apple Store Den Haag 1

Bedankt allemaal!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store
22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.