Angry Birds Stella hoofdpersonen

Angry Birds Stella brengt ‘girl power’ naar de serie

Angry Birds Stella is het volgende deel in de bekende Angry Birds-reeks en oogt vrouwelijker dan de vorige delen. Er komt ook een cartoon.

Angry Birds Stella hoofdpersonenDe volgende Angry Birds-game heet Angry Birds Stella en brengt girl power naar de serie. Ontwikkelaar Rovio heeft een trailer uitgebracht die laat zien dat het deel iets afwijkt van de traditionele games waarin je alleen stellages vol varkens vernietigde. Het ziet ernaar uit dat je met de roze Stella en andere vrouwelijke vogels zo vaak en fraai mogelijk moet vliegen en stuiteren, waarna je een beoordeling krijgt van een jury.

Zeker weten doen we het echter niet: Rovio houdt de lippen steeds aardig op elkaar voor nieuwe games en plant hele teasercampagnes in, waarbij slechts mondjesmaat meer bekend wordt over het volgende spel. Op de eigen webpagina voor Stella is te zien dat de aankomende Angry Birds in ieder geval nog steeds bezaaid is met de bekende stellages vol varkens. Misschien is het cijfergedeelte er puur voor de video.

ab-stella-screenshot_abmpab-stella-screenshot_abmpStella en andere volgels Dahlia, Poppy, Willow en Luca vliegen in september uit op Golden Island. Hand in hand met het nieuwe spel gaat de televisieserie Angry Birds Stella. Die krijgt dertien afleveringen die te zien zullen zijn in de verschillende apps. Het spel zal ook gebruik maken van het Telepods-speelgoed, waarmee je speelgoedvogels kan inscannen om te gebruiken in het spel.

Stella is een vrij traditioneel Angry Birds-spel, nadat de serie uitweek naar een racespel (Angry Birds Go) en RPG (Angry Birds Epic).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2014, 15:20
Categorie Apps
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.