Reacties voor: Schikkingsgesprekken tussen Apple en Samsung lijken weinig op te leveren

Volgens Samsung hebben Apple en Samsung weinig voortgang geboekt in de schikkingsgesprekken die door de rechter waren opgelegd. Beide bedrijven zijn sinds 2011 verwikkeld in een patentenstrijd.

Reacties: 6 reacties

  1. Ik snap niet dat Apple niet zegt: jullie kappen met kopiëren of anders gaan we naar de concurrent voor onderdelen..

    Al dacht ik me te herinneren dat ze een paar miljard aan Toshiba hadden ‘gegeven’ om een lcd fabriek op te zetten.. Maar nu is t de vraag is dat voor de telefoons, voor de Macs, voor de mogelijke itv of allemaal..

  2. Die rechtszaken is voor hun puur reclame…. Je leest niks anders dan samsung en apple.

  3. @boxerip: Ik denk niet dat Apple en Samsung dit allemaal doen voor reclame. Je moest eens weten hoeveel geld hier in heeft gezeten aan procedures, advocaten etc. En de Galaxy Tab 10.1 die Samsung heeft aangepast deden ze ook niet voor de show. Daarnaast was het altijd al duidelijk dat Apple wilde dat Samsung (en heel AndroidOS eigenlijk) zou stoppen met het schaamteloos kopiëren… Echter moet Samsung met iets terug slaan, anders hebben ze helemaal geen poot meer om op te staan. En dus komen ze met patenten uit de oude doos.

  4. @boxerip: Samsung is wel blij met de aandacht. Ik denk dat de rechtszaken van Apple voor een groot deel hebben bijgedragen aan het feit dat Samsung ver voorbij HTC is nu.

  5. @ASN: Volgens mij heeft Apple het dropdown menu van Android gestolen. En Apple was de eerste die hun patenten uit de oude doos toverden.

    Maar ik zou ook willen dat het een keer klaar zou zijn met deze oorlog. Apple moet niet niet zeiken dat ze klanten kwijt raken. Want als ze zo goed zijn als ze beweren, zullen mensen hun producten toch kopen. Nu moeten ze alleen maar weer innovatief zien te worden want dat zijn ze al heel lang niet meer. Vind je het gek dat mensen niet extra willen betalen voor de optie om tegen je mobiel te praten terwijl het niet eens in je eigen taal is.

  6. @Jasper: Het is niet altijd even eenvoudig cq wenselijk om van toeleverancier te switchen. Niet zo heel veel bedrijven zijn in staat in grote volumes specifieke schermen ed te produceren. Je kunt wel een andere producent nemen, maar ook daaraan kleven risico’s. Los van eventuele patenten en andersoortige rechten die Samsung op haar componenten heeft.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.