Trucker

Vrachtwagenchauffeur? Met de Trucker-app weet je waar je kunt parkeren

Op zoek naar een parkeerplaats met een WC en een slaapplek? De app Trucker vindt deze voor je en vertelt je ook nog eens of er wel ruimte is.

Als trucker ben je veel onderweg en kom je nogal eens op plekken die je niet kent. Dan kan het lastig zijn om een parkeerplek of een benzinestation te vinden. De app Trucker helpt je juist bij deze dingen. De app is gemaakt door verzekeraar TVM.

Trucker parkeerplaatsenTrucker faciliteiten

Trucker-app voor vrachtwagenchauffeurs

Trucker van TVM zou je alles moeten bieden wat je als vrachtwagenchauffeur nodig hebt. Zo kun je zoeken op bepaalde faciliteiten, bijvoorbeeld een wc, een EHBO-post en restaurantjes. Bij iedere faciliteit geeft hij – waar dat van belang is – de IRU-score.

Zoek je naar een parkeerplaats, dan zie je ook direct welke faciliteiten er zijn, of hij goed beveiligd is en wanneer het er druk of juist minder druk is. Daarnaast weet de app het waar nog een plekje vrij is, dus een tevergeefs een volle parkeerplaats oprijden is verleden tijd. Waar de parkeerplaatsen zijn, kun je zien op een kaart of in een lijst.

Andere handige functie is SOS. Als je hulp nodig hebt, druk je op een knop en wordt je automatisch doorverbonden met de hulpdienst van Trucker.

Rijden, parkeren en faciliteiten
Trucker heeft drie verschillende soorten modi. Met de Rijmodus blijf je op de hoogte van parkeerplaatsen, gevaren en vertragingen, allemaal via je telefoon. Bij de Faciliteiten- en Parkeermodus geeft de app je de eerder genoemde informatie. Zo ben je altijd voorbereid, ongeacht of je nu rijdt of wilt parkeren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2016, 13:29
Categorie Apps
Onderwerp Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.