samsung-gear-s2_design

Beta-programma Samsung Gear-app voor iOS gestart

Het beta-programma van de iOS-app voor de Samsung Gear S2 en Gear Fit 2 is begonnen. De officiële lancering van de iOS-app lijkt hierdoor niet lang meer te duren.

Vorig jaar rond deze tijd bevestigde Samsung dat de Samsung Gear S2 compatibel gaat worden voor de iPhone. Nu bijna een jaar later is het beta-programma eindelijk begonnen. De officiële lancering van de iOS-app lijkt nu niet lang meer te duren, waardoor je nog meer keuze hebt uit smartwatches.

samsung_gear-s2_classic

iOS-app voor Samsung Gear S2

In januari van dit jaar hield Samsung een presentatie waarin werd besproken dat Samsung er hard aan werkt om een iOS-app te maken. Daarna was het even stil qua nieuws over de Samsung Gear-app voor iOS, maar met de komst van het beta-programma komt de geruchtenstroom weer langzaam op start en zal het niet lang meer gaan duren tot Samsung de app officieel uitbrengt in de App Store.

Het beta programma is gisteren begonnen en zal tot 19 september duren. Bezitters van een Gear S2 en Gear Fit 2 kunnen zich aanmelden via een Koreaanse website. Na het invullen van je gegevens krijg je de instructies (waarschijnlijk ook in het Koreaans) hoe je de iPhone-app kunt installeren.

Eerder dit jaar schreven we al dat Samsung aan meerdere apps werkt voor de iPhone. Toch lijken onze lezers nog niet warm te lopen voor een Samsung-smartwatch, zo bleek uit een poll die we eerder dit jaar organiseerden. Samen met Android Wear-horloges kwamen de Samsung-smartwatches nauwelijks boven de 2%. De Apple Watch (34%) en Pebble (6%) scoorden veel beter.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2016, 21:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen gear, samsung

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.