iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 25 augustus 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 25 augustus 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWil Apple z’n eigen Snapchat-variant maken? En wat gaat WhatsApp eigenlijk doen om meer geld te verdienen? Je leest het vandaag op iCulture, want er is weer het nodige gebeurd in de wereld van Apple. Ook is er een nieuw patent die iPhone-dieven tegen moet gaan, terwijl Apple ook voorstander is van vijf nieuwe emoji voor bepaalde beroepen. En hoe zit het nou met de Rabobank en Touch ID? Je leest er alles over in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Google-app met korte animaties in iOS 9.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Google (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - De Google-app is flink uitgebreid met 3D Touch-functies. Zo gebruik je Peek en Pop om sneller te zoeken.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Beleggen kan je nu ook makkelijk doen met de app van Van Lanschot Vermogensbeheer.
  • Max Verstappen - Official App (gratis, iPhone, iOS 10.0+) - Ben je fan van Max Verstappen? Hij heeft nu ook z’n eigen app waarmee je hem op de voet kunt volgen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.