Reacties voor: Samsung gaat ook eigen softwareshop openen

Samsung gaat vanaf oktober een eigen softwareshop openen, waar Symbian S60-applicaties te koop zijn. De winkel zal tijdens de Symbian Smartphoneshow worden gelanceerd.
Lees het complete artikel → Samsung gaat ook eigen softwareshop openen
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. dat we het ff weten

  2. Wel grappig dat bijna elke OS of Fabrikant opeens met een ‘App Store’ komt 🙂 … Apple blijft de beste

  3. Wat zijn ze toch allemaal weer érg origineel zeg! 🙁
    Apple zet de TOON en ROCKS!

  4. Samsung zuigt met zijn overgenomen ideeën van Apple, Apple heeft groot succes met een touchscreen? Wij dus ook. Apple heeft groot succes met een Applicatie Winkel? Wij dus ook.

  5. Goh origineel?? Die lui van Samsung zuigen big time. ‘Vroeger’ toen ik nog wat samsungetjes had waren die krengen erg lastig te voorzien van jad’s en jarretjes (had een D500) geen slimme marketing.
    Heb het idee dat er nog steeds weinig te krijgen is voor de Samsung in tegenstelling tot de iPhone!! Maar ja, ze kunnen niet achterblijven he.

  6. Symbian….joepie

  7. Ach, geen kwaad woord over Samsung hoor… Ik heb nog steeds een mooie monitor van ze die een zeer goede kwaliteit heeft. En het valt nog te bezien of die “Samsung App Store” wel succes behaalt.
    Ik moet wel zeggen dat ze goede specs hebben voor hun mobieltjes. Ik blijf bij mijn mooie iPhone, maar ik kan niet zeggen dat Samsung slecht spul heeft. Wie dat zegt, liegt.
    Hopelijk zien andere mensen dat ook in: de iPhone blijft in je eigen opzicht beter, maar Samsung is niet slecht.

    Trouwens, doordat al dit soort ideeën door anderen worden overgenomen en evt. verbeterd, krijg je alleen maar betere producten. Concurrentie is alleen maar een stimulans voor betere producten 😉

  8. Haha die Samsung Fun Club! Daar heb ik jaren terug ook wel een geprobeerd om een spel te downloaden. Wat een ramp, hoeveel info je wel niet in moest vullen, en wat een gedoe met hoe je het op je telefoon moest krijgen. Uren van frustratie en uiteindelijk nog geen werkend spel.

    Maar Samsung monitoren zijn fijn, daar ben ik het helemaal mee eens.

  9. Waarom moeten andere bedrijven nu steeds Apple nadoen???
    Hebben ze dan echt zelf geen ideeën meer? :p

    Greetz,

    NeoQuex

  10. Als nou iedereen ff zon appshop opent weet nog niemand waar ze het zoeken moeten.

  11. Ik denk dat bedrijven als samsung en nokia deze ideeën al veel langer in hun hoofd hadden, maar nooit hebben durven te releasen. Doordat het bij Apple een groot succes is geworden, durven ze het toch aan, en kunnen ze mooi de kunst afkijken hoe ze het beste kunnen opzetten. Al had samsung als 1e een softwareshop opgestart, denk ik dat door bepaalde factoren het een blamage zou kunnen worden. Ook kost het natuurlijk ook heel veel geld om de store online te houden, en verdienen ze dan wel genoeg aan de store om het ‘in leven’ te houden. Ik denk doordat apple het kunstje geflikt heeft, ze het nu aandurven, je kan echt niet zeggen dat apple na 2 jaar in de business al gelijk zo’n een idee heeft. Zelfs ik heb altijd gehoopt dat er zoiets zou uitkomen, gewoon via je eigen device nieuwe software er op zetten. Ook is het natuurlijk zo dat de toestellen tegenwoordig het allemaal wel aankunnen, ik bedoel een paar jaar geleden waren de telefoons kwalitatief zo slecht, dat ze echt geen (verkoopbare) store konden maken hoor.

    greetz

    danny

  12. Grappig dat iedereen apple concepten blijft kopiëren.
    En ondertussen afgeeft op hoe apple te werk gaat.

    De maatschappijen zien nu geloof ik eindelijk de voordelen in van een gesloten systeem.
    Voordelen voor de mensen zijn groter dan de nadelen.

    Iedereen weet waar hij terecht moet voor hulp
    De (online) apple shop

    Iedereen kan zijn hard en software op 1 plek kopen
    De (online) apple shop, itunes store en app store afhankelijk vanaf wat je apparaat is

    En ontwikkelaars voor apple producten weten wat de specs zijn waarop het moet werken.
    (Ze kunnen zelf de ondersteuning voor oudere hardware implementeren als ze dat willen.
    Er is aan het einde van de rit misschien minder keuze voor de klant maar dat wat er is sluit netjes op elkaar aan en is sneller geneigd goed te werken.)

  13. mensen die zeggen waarom moeten andere bedrijven apple nadoen denken niet verder en kijken niet verder dan hun neus lang is voorbeeld:

    In de jaren ’70 vondt Mercedes het ABS systeem en airbags uit en nog meer goede dingen wat nu als alle andere automerken hun voorbeeld niet waren gevolgd?

    Ja dan reed je nu nog in een auto zonder airbags en of ABS dus mensen denk even na voordat je reageerd 🙂

    Het is alleen maar gezond voor de economie dat andere bedrijven ook dingen overnemen en gebruik maken van nieuwe ontwikkelingen zodat iedereen hier profijt van heeft welk merk of product dan ook.

  14. ja maar sommige bedrijven als microsoft claimen dan vervolgens ook nog innovatief bezig te zijn met hun geleende en bijelkaargeschraapte succes formules

  15. Jezus, google eens op iPhone & Apple rip-offs.

    Samsung, achter aansluiten a.u.b.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.