iPhoneblog van T-Mobile krijgt opknapbeurt

T-Mobile heeft haar iPhoneblog een restyling laten geven door Onstuimig, hetzelfde bureau dat ook een nieuw websitedesign voor iPhoneclub uitvoert.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile iPhone-blogDe iPhoneblog van T-Mobile bestaat nog niet zo lang, maar was toch al aan een opknapbeurt toe. Het kon op een aantal punten beter, vond interactief communicatiebureau Onstuimig; dezelfde partij die ook voor iPhoneclub bezig is met een nieuw webdesign. Niet alleen het uiterlijk van de iPhoneblog is vernieuwd, de navigatie en functionaliteit zijn eveneens aangepakt. De reacties van T-Mobile-medewerkers zijn in de vernieuwde weblog beter herkenbaar.

Nieuw is ook het blokje Handige links, met verwijzingen naar externe websites. In de disclaimer staat dat op sommige sites tips worden gegeven over het niet-legitiem gebruik van de iPhone; ze raden aan om geen gebruik te maken van deze tips.

En als je je afvraagt: waar blijft het nieuwe webdesign van iPhoneclub, want daar was Onstuimig toch ook mee bezig? Dat klopt, maar omdat wij iets meer functionaliteit per vierkante decimeter siteoppervlak kwijt wilden, heeft ons design iets meer voeten in aarde. Er zijn nog wat technische issues die we eerst willen oplossen.

Meer lezen: iPhoneblog T-Mobile

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 18:18
Categorie Providers
Onderwerpen onstuimig, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.