Safe Wallet: iPhone-portemonnee met geheim vakje

De Safe Wallet is een iPhone-case met een extra vak, waar je bijvoorbeeld bankpassen of visitekaartjes in kunt stoppen.

Safe WalletDe Safe Wallet belooft je portemonnee te vervangen, door je bankpassen, papiergeld en zelfs sleutels in een iPhone-case te laten stoppen. Het portemonneegedeelte van de case kan ook gebruikt worden als standaard, waardoor je de iPhone in landschaps- of portretmodus rechtop kunt zetten.


Safe Wallet 2iPhone-cases proberen al langer ook als portemonnee te fungeren. In oktober kondigde de maker van BookBook nog aan te werken aan een iPhone 5-versie van zijn bekende hoes, waar je zowel de iPhone als je bankpassen in kunt stoppen. De Safe Wallet tekent zich echter door de mogelijkheid om de portemonnee ook makkelijk als standaard te gebruiken. Daarnaast zit er naast de camera van de iPhone ook een geheim vakje, waarin je bijvoorbeeld een biljet kunt stoppen waar je liever niet mee in het openbaar op straat loopt. In het standaard pasgedeelte van de portemonnee passen tot vijf bankpassen, of 15 visitekaartjes.

Je kunt de Safe Wallet proberen te bestellen door op Kickstarter geld aan het project te doneren. De case wordt je pas toegestuurd nadat het minimumbedrag daar is behaald, maar dan wordt ook pas het geld van je creditcard gehaald.
Bij een donatie van minstens 79 dollar ben je dan verzekerd van de case. Dit is inclusief verzendkosten naar Nederland of België. Je kunt kiezen voor een versie voor de iPhone 4 en iPhone 4S, of een case voor de iPhone 5.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Wallet

Wallet, voorheen ook wel Passbook genoemd, is een standaardapp op de iPhone waarin je klantenkaarten, tickets, kortingscoupons, pinpassen en creditcards in bewaart. Het is een soort digitale portemonnee, vandaar de naam van de app. De Wallet-app vind je ook op de Apple Watch, zodat je al je klantenkaarten, tickets en meer altijd bij de hand hebt. Wallet is ook de thuishaven van Apple Pay, de betaaldienst van Apple. Lees alles over de Wallet-app, het maken van eigen Wallet-kaarten en meer.

Wallet
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.