B-Lock: iPhone-case verbergt homeknop voor kinderen

De B-Lock is een iPhone-case die de homeknop blokkeert. Hierdoor kan een kind er niet op drukken terwijl hij of zij op de iPhone een spelletje speelt.

B-LockIn iOS 6 zitten al een paar manieren waarop je voorkomt dat bijvoorbeeld een Angry Birds-spelend kind op je iPhone andere apps en bestanden opent, maar als je er echt zeker van wil zijn dat er niks geks met je iPhone wordt gedaan kun je ook de B-Lock iPhone-case kopen. Deze case verbergt de homeknop van je iPhone achter een stuk plastic.

De B-Lock is niet de enige in zijn soort: begin 2012 kwam de TRTL BOT nog voorbij, een iPhone-case die je andersom op je iPhone kunt doen om de homeknop te verbergen. De B-Lock lijkt echter een elegantere oplossing: het het plastic onderdeel dat de homeknop blokkeert zit op de achterkant van de case en kan daarvan worden verwijderd om hem voorop je iPhone te bevestigen.

Het onderdeel dat de homeknop van je iPhone verhult is vrij makkelijk te verwijderen, waardoor je de case liever niet wil gebruiken om de homeknop te verbergen voor bijvoorbeeld oudere kinderen. Je kunt in iOS 6 gebruikmaken van Begeleide toegang om iemand te beperken tot een bepaalde app of zelfs een bepaald deel van het iPhone-scherm. Je activeert deze optie via Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > Begeleide toegang.

Je kunt de B-Lock bestellen voor $14,95. Daar komt 4 dollar aan verzendkosten bovenop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2012, 21:06
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.