Reacties voor: Ritot: smartwatch projecteert notificaties op je hand

De smartwatch Ritot heeft geen scherm, maar projecteert notificaties en de tijd op je hand. De makers zamelen geld in op Indiegogo.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ze hebben prototypes maar laten helemaal niets concreets zien… Alleen fotos met een armband. Ik zou toch ffkes wachten.
    Wel een enorm origineel futuristisch idee!

  2. Ik geloof er helemaal niets van, hoe kun je in daglicht nu iets projecteren op je huid laat staan als het flink zonnig is.
    Dit is al lastig met een display dus lijkt het me sterk. Inderdaad zal het in het donker of bij stevige schemering wel werken maar dan heb je er overdag niets aan. Ik geloof er nu nog niet in. Men heeft de notificaties ook gefotoshopt op de huid van het reclamefilmpje. Ze laten verder ook helemaal niets zien dus wat mij betreft proberen ze gewoon veel geld in te zamelen. Ben benieuwd wat men uiteindelijk krijgt.

  3. Dit zou ik nog best kunnen dragen (vs andere smartwatches tot nu toe) al lijkt me geen input mogelijk hiermee.

    Alleen zien is geloven, pico projectie is mooi maar bij het minste licht ervaar je al snel dat je amper nog wat ziet. Zelfs op het strand moet zo iets leesbaar zijn vind ik…

  4. Ik heb ‘m gisteren besteld. Het lijkt me een erg mooi alternatief voor de smartwatches met een te flashy / te groot beeldscherm. Daarbij zou ik aan tijd en notificatie genoeg hebben. Voor de rest gebruik ik m’n iPhone.

  5. Het is een interessant idee, maar ik vrees dat het vooral binnen een 3D renderprogramma zal blijven.
    Ik zie drie problemen:
    1) Het werkt niet. De projectiesterkte zal nooit groot genoeg zijn om bij daglicht genoeg contrast te kunnen leveren.
    2) Stel dát het werkt (op alle verschillende huidskleuren), dan zit je toch wel met een privacy issue als dat ding klakkeloos al je notifications en plein public op je hand vertoont
    3) Ivan.

  6. En dan op je verkeerde pols kijken…..

    Je had maar 1 taak!!!

  7. Dit is dus niets voor in de winter want lange mouwen zijn hier uit den boze

  8. Het lijkt me onmogelijk om zo’n lange projectie te realiseren met zo’n laag profiel horloge. Daarbij komt dat als je je pols maar iets beweegt de projectie volledig zou vervormen. Leuk concept, maar onuitvoerbaar. Waarschijnlijk gaat Ivan er met je centen vandoor ;-))

  9. Indiegogo is bij veel projecten “Steunen, maar als het mislukt krijg je geen geld terug”. Mislukken zie ik hier nog wel eens gebeuren dus ik sla even over.

  10. @Skabaas: Kun je je nog terugtrekken? Het ziet er nogal fishy uit. Het bedrijf zou vanuit California opereren, en Ivan zou “Powell” van zijn achternaam heten.
    Ik denk eerder dat hij uit Minsk komt, en Ivan Pavlov heet.

  11. Wat een flauwekul en arme ‘Skabaas’ die (hoogst)waarschijnlijk naar z’n centjes kan fluiten. Een concept is nog geen werkend prototype, welke ‘de uiterst betrouwbaar overkomende’ meneer Ivan ook niet kan laten zien (omdat het niet kan werken op deze manier). ‘t Is wel een manier om aan geld te komen: je oppert een of ander futuristisch idee, beetje Photoshop en 3D-rendering erbij en na de sluitingstermijn zeg je gewoon dat de boel het niet heeft gehaald en je kunt verder genieten van de zon op de Bahama’s. Kassa!

  12. Van dezelfde oplichters als de Smarty Ring waarschijnlijk ….
    Als iets “te mooi is om waar te zijn …”

  13. Zoals ik het begrijp wordt je geld afgeschreven ongeacht of het project uiteindelijk doorgaat… dat klinkt niet zo heel zuiver haha en het filmpje laat daarbovenop niks “echts” zien… ik ken overigens wel laserprojectors die op de huid een zichtbare projectie kunnen maken dus het idee is zeker mogelijk (misschien eens uitzoeken of we zo iets niet zelf in elkaar kunnen zetten hier 😉 )

  14. Die “Ivan Powell” heeft zijn naam veranderd in “Michael Medvid”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.