Logitech Protection+ moet je iPhone tegen valschade beschermen

De Logitech Protection+ is een extra stevige iPhone-hoes die je behoedt tegen valschade. Hij werkt samen met Logitech's magnetische houders.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Protection+ iPhone 5sLogitech heeft weer een nieuwe case voor de iPhone 5 en iPhone 5s. De Logitech Protection+ heeft speciale, schokabsorberende hoeken, waardoor de iPhone makkelijker een val kan overleven. Speciale impactkanalen zorgen er bovendien voor dat de trillingen van een val je iPhone niet beschadigen. Met de case concurreert Logitech met andere stevige hoezen op de markt, zoals die van Otterbox. De case werkt nauw samen met de nieuwe autohouders van Logitech.


De Protection+ beschermt de behuizing van je iPhone, maar heeft geen speciale screenprotector. Je moet het in plaats daarvan doen met een verhoogde rand, die ervoor zorgt dat je iPhone-scherm niet bijvoorbeeld het tafelblad zal aanraken. Op deze manier voorkomt de hoes krassen van kleine, scherpe objecten op een oppervlak.

Logitech Protection+

Een metalen plaat in de Protection+ zorgt ervoor dat je de case ook kunt ophangen aan bijvoorbeeld de nieuwe autohouder +drive van Logitech. Een magneet zorgt er dan voor dat je iPhone op de juiste plek blijft hangen. Logitech heeft bovendien een nieuw alternatief op de +drive: de +trip. Dit is een veel compactere autohouder voor je iPhone, die je simpelweg in je ventilatiesysteem hangt.

De Protection+ is vanaf augustus verkrijgbaar in Europa en de Verenigde Staten. De Europese richtprijs is nog niet bekend, maar de case wordt in de VS verkocht voor 35 dollar. De +trip zal 30 dollar kosten en de eerder besproken +drive krijgt een prijskaart van 50 dollar.

+trip Logitech

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.