Reacties voor: ‘Renders iPhone 9 tonen vernieuwd design van iPhone SE-opvolger’

Er zijn renders verschenen van de mogelijke iPhone 9, ook wel de iPhone SE 2 genoemd. De renders zijn gemaakt op basis van informatie die de bron gekregen heeft. Is dit hoe de iPhone SE-opvolger eruit gaat zien?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Echt zo’n gemiste kans… Maak 1 iPhone in 3 schermformaten. Allemaal full spec. Ik zou in 1 seconde m’n Xs inruilen voor een 4,7″ full screen. Vind dat dienblad in m’n zak zo’n onding! Of maak de Apple versie van de Razr. Wat een mega vet ding!!

  2. Amazing it’s an iphone 8….

  3. Origineel geplaatst door koekiemonster
    Amazing it’s an iphone 8….

    Dit dacht ik dus ook.

  4. Het design van de iPhone 8 is het design van de iPhone 6 toch? In dat geval is het echt recycling ten top maar als hij onder de € 500,- blijft wordt dit een groot succes.

  5. @Vincent: Niet helemaal. Wel vorm van de basis behuizing, dat wel, maar iPhone 8 heeft ‘glans’ en niet van die achterlijke strepen, zoals bij de 6 en 6s.

    Bovendien was behuizing van iPhone SE ook op basis van 5s om verkoopprijs te drukken. Dus ik verwacht geen new high end design voor een nieuwe budget-iPhone!

  6. Zeer interessant, voor al voor mensen zoals ik die design onbelangrijk vinden maar voor de specs gaan.

  7. Niks nieuws onder de zon, is in grote lijnen al zo lang bekend.

    Gaat wel een succes worden, prijzen liggen zo hoog tegenwoordig en velen willen die joekels niet.

    Apple laat geen keuze de joekels worden opgedrongen, er is genoeg animo voor kleinere iPhones .

    Dat kleiner niet meer zou kunnen door chips vind ik onzin ten top, de Apple Watch bewijst toch dat van alles in heel kleine behuizing kan.
    Wanneer ze er ongeveer een jaar zijn ga ik een gebruikte kopen, met de se ook gedaan.

  8. Mag hopen dat hier toch echt niets van bewaarheid wordt. Die afgeronde, spekgladde, zijkanten vind ik verschrikkelijk. Glijd zo uit je handen. De hoekige zijkanten vd huidige iPhone SE vind ik juist zo prettig. (En begin alsjeblieft niet over hoesjes oid)

  9. Enorme zwarte randen van 1cm boven en onder het scherm. Is dit niet gewoon de iPhone 6?

  10. Aargh, ik wil de iPhone 3GS buitenkant en dan met een nieuwe binnenkant.

  11. Met de laatste schrijver ben ik het roerend eens! Met al die gladde opvolgende modellen ben ik ook altijd bang dat het toestel door mijn vingers glijd, daarom knijp ik harder in het toestel dan noodig is.
    De uitvoering van de 3 GS vind ik ideaal!!!
    Kuntstof is ook goedkoper dan glas of metaal! Zeker qua bewerking!

  12. Hopelijk wordt bij het ontwikkelen van deze opvolger niet voiceover achter aan de lijst van to do gezet, dat idee krijg ik, omdat er bij elke ios en toestellen er weer vreemde fouten worden ervaren.
    Voor mij mag van face id worden afgestapt, ivm. Veiligheid van de gebruiker…
    Waarom er geruchten zijn, dat Apple een andere voedingsconnector gaat gebruiken, de huidige werkt toch prima!

  13. Zou hem zo kopen mits met vullend scherm, absoluut niet meer met die dikke randen onder en boven.

  14. Voor de doelgroep die high-end specs niet hun prioriteit zijn is dit een goede iPhone, ondanks het de 5e keer is dat Apple deze behuizing gebruikt. De specs zal bij de iPhone 11 liggen, dus Liquid Retina display, A13 SoC, 12 MP camera met wat verbeterde specs , denk iPhone XR. Matte achterkant, met randen van een iPhone X.

    Kortom een leuk pakketje voor een gerenommeerde prijs. Wat zeker een verkoop succes 😉 wordt.

  15. Origineel geplaatst door Lemco Luehof
    Voor de doelgroep die high-end specs niet hun prioriteit zijn is dit een goede iPhone, ondanks het de 5e keer is dat Apple deze behuizing gebruikt. De specs zal bij de iPhone 11 liggen, dus Liquid Retina display, A13 SoC, 12 MP camera met wat verbeterde specs , denk iPhone XR. Matte achterkant, met randen van een iPhone X.

    Kortom een leuk pakketje voor een gerenommeerde prijs. Wat zeker een verkoop succes 😉 wordt.

    Ik wacht niet op een gerenommeerde prijs, maar gereduceerde prijs…

  16. Alleen raar zulke gigantische bezels en dan geen front camera ?, niet dat mij uitmaakt die gebruik ik echt bijna nooit maar wel vreemd.

  17. Origineel geplaatst door Jeroen
    Echt zo’n gemiste kans… Maak 1 iPhone in 3 schermformaten. Allemaal full spec. Ik zou in 1 seconde m’n Xs inruilen voor een 4,7″ full screen. Vind dat dienblad in m’n zak zo’n onding! Of maak de Apple versie van de Razr. Wat een mega vet ding!!

    Helemaal mee eens!
    Zoals Steve Jobs ooit zelf zij grote telefoons zijn niet handig als je meer wil doen pak je je iPad of Laptop. Ik had zelf een 10 en gebruik nu weer een SE, maar twijfel mega! zou eigenlijk alleen voor de camera een Pro willen hebben maar de maat van een SE is zo mega chill en fijn in gebruik.

    Beter maken ze inderdaad gewoon 3 maten!

  18. @GloriouS:

    Ja en die is dus niet kleiner maar groter en minder fijn in de hand als de 10

  19. Hoe jullie er over denken en hopen, deze iPhone is zo goed als productierijp. De behuizing van de iPhone 8, (opgewaardeerde iPhone 6) met specs van de iPhone 11. Het scherm van 4.0 inch is nu echt verleden tijd, dus deal er maar mee. In het begin zal men deze iPhone zien als iPhone 8 (vooral leken), maar zal zeker door de prijs die scherp in de markt gezet word, een verkoop succes worden.

  20. Alleen maar interessant als de iPhone SE uitgerust wordt met een A13-processor. Anders veel te groot.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.