Reacties voor: reBuy: ‘Nederlands keurmerk voor refurbished lastig voor buitenlandse bedrijven’

Hergebruik is bij Apple-producten eigenlijk heel logisch. iCulture sprak met Philipp Gattner (CEO) en Sophie Heldens (Country Manager Nederland) van reBuy, een van de grootste aanbieders van refurbished producten in Europa. Ook kregen we een kijkje in het gigantische distributiecentrum in Berlijn, waar de producten binnenkomen, worden opgeknapt en daarna weer worden doorverkocht aan klanten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Daarnaast vragen ze voor de keurmerk 10000 ex btw en exclusief jaarlijkse kosten.
    Mooi monopoly spel dit.

  2. Wel apart dat bedrijf… op elke Mac site waar ik kom de ene na de andere onzin interview van dit bedrijf. TrustPilot compleet vol met de ene na de andere negatieve review.. en terecht! Ik heb er een headset gekocht die vrij vlot uit elkaar viel, vies was en mn oude samsung deden ze het hoogste bod op van de inkopers online en vervolgens krijg ik een zwak excuus dat er van alles mis was, terwijl dat ding werkte en hageltje nieuw om te zien! Bieden ze nog niet eens de helft! Ik lees in een ander artikel dat de omzet 6 miljoen is, in dit artikel 10 miljoen, nog meer bewijs dat het leugen op leugen op leugen is! Laat dat keurmerk maar inderdaad alleen Nederlandse bedrijven goedkeuren en mensen pas op voor dit bedrijf, er zijn zat Nederlandse bedrijven die precies hetzelfde aanbieden alleen dan zonder je een oor aan te naaien.

    10 miljoen omzet? In een ander artikel zeggen ze 6 miljoen.. vrij ongeloofwaardige partij dit met enorme veel slechte reviews.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.