Reacties voor: Rebble heeft online diensten voor Pebble-horloges overgenomen

Officiële support stopt eind juni
Heb jij nog een Pebble-smartwatch in gebruik? Het horloge was behoorlijk populair onder iPhone-gebruikers voordat de Apple Watch op het toneel verscheen. Een groep Pebble-gebruikers wil zorgen dat je het horloge ook in de toekomst kunt blijven dragen. Inmiddels zijn de Rebble-servers online gegaan.

Reacties: 9 reacties

  1. Too little, too late…

    Ik was destijds in de markt voor de Pebble Time 2 als vervanger van mijn Pebble OG, maar toen werden ze “ineens” overgenomen.
    Vervolgens daalden de prijzen voor de Apple Watch ook nog eens flink, waardoor de Pebble niet zo goedkoop meer was voor de functionaliteit.

    Dus een AWs3 gekocht, waar ik eigenlijk veel blijer mee ben dan ik met mijn Pebble was. Die gebruik ik trouwens nog wel; als muziek-remote van mijn iPhone in de werkplaats…

  2. Helaas heeft de pebble het niet gehaald ik ben al over gestapt naar een Apple watch. Lang voelde de pebble als een blok goud om me pols ik was de eerste in mijn vrienden groep met een echte smart watch de eerste tijd kon je er heel weinig mee maar met de jaren kon er steeds meer mee gedaan worden. Toen waren er veel reacties van wat moet daar nou mee dan pak je toch gewoon je telefoon uit je zak enz enz enz. Nog steeds erg teleur gesteld door de overnamen en heb ik helamaal niks met fitbit. Hoop dat hier nog wat moois uit voort komt al denk ik niet dat veel mensen hun pebble nog dragen.

  3. Kan Pebble niet beter hun server software doneren aan het Rebble project? De kans lijkt me klein nu het in handen is van FitBit, maar toch.

  4. Ik heb na de overname door Fitbit een Pebble Time gekocht via Marktplaats om m’n originele Pebble te vervangen. Ik draag ‘m nog dagelijks. Mijn belangrijkste redenen om niet over te stappen op een alternatief zoals de Apple Watch zijn het feit dat het display altijd aan is (e-ink) en het feit dat ik mijn eigen watchfaces kan programmeren (ook nog in C, waarin ik me comfortabeler voel dan in Swift of Objective C). Helaas begint het horloge gebruikssporen te vertonen en werkt niet alles meer goed, maar een nieuwe kopen kan helaas niet meer… 🙁

    Niettemin ben ik blij met Rebble en ik hoop echt dat het gerucht dat ze nieuwe horloges willen gaan (laten) produceren klopt!

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Goede herinneringen aan Pebble! Rebble lijkt me een uitstel van een onvermijdelijk einde. Zonde eigenlijk al moet ik hand in eigen boezem steken omdat ik nu ook een Apple Watch draag.

  7. Ik heb een vraag: mijn oude Pebble wil niet meer opstarten. Waarschijnlijk omdat ik hem een tijd lang niet meer heb gebruikt. Ook al is hij opgeladen, hij doet niks meer. Terwijl hij niet stuk was. Iemand hier dezelfde ervaring en een goede tip voor mij ??

  8. Ik dacht “toch ff proberen”.
    Helaas; mijn Pebble OG heeft ineens last van “screen tearing”…
    Dan niet, had toch geen backup.

  9. Heb na al die jaren mijn Pebble van de plank gehaald.
    Na wat gezoek deze site gevonden.
    Appje, alles werkt weer/nog.
    Als een kind zo blij, net als in het bezit hebben van een oude auto ; heb trouwens vele oude ”auto”s Alles over en van de Macintosh!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.