AirPower iPhone X oplader

Gerucht: ‘AirPower gaat ongeveer €170 kosten’ [poll]

Hoeveel heb jij ervoor over?

Kijk je al lang uit naar de komst van de AirPower en wil je graag weten hoeveel geld je daarvoor opzij moet leggen? Het lijkt erop dat we weten hoeveel de AirPower ongeveer gaat kosten. Er wordt namelijk gesproken over ongeveer $150.

‘AirPower kost ongeveer €170’

Het is een lange tijd stil geweest rondom de AirPower, Apple’s aankomende draadloze oplader voor de iPhone, Apple Watch en AirPods. Onlangs verbrak de betrouwbare Apple-kenner Mark Gurman de stilte door meer details over de draadloze oplader uit te lekken. Het is nu opnieuw Gurman die met een tweet de prijs van de AirPower suggereert. In de tweet vraagt hij zijn volgens of ze bereid zijn om $150 neer te leggen, waarmee hij suggereert dat Apple de lader voor deze prijs gaat verkopen.

Mark Gurman weet vaak als eerste details van producten te onthullen en ook over de AirPower wist hij het één en ander te vertellen. Zo komt deze volgens hem uiterlijk in september beschikbaar en draait hij op een aparte versie van iOS. Ook is het volgens hem mogelijk om je iPhone, Apple Watch of AirPods overal op de lader neer te leggen, zodat je ze in een fluitje van een cent kan opladen. Over de prijs heeft hij echter nog niet eerder iets gezegd en ook andere bronnen hebben nog geen richtlijn gegeven. De tweet van Gurman klinkt onschuldig, maar omdat hij het ‘voor een vriend vraagt’, lijkt hij meer te weten over Apple’s plannen.

Het zou dus geen verrassing zijn als de AirPower $150 gaat kosten. Apple kennende wordt de officiële prijs dan $149, wat volgens Apple’s huidige assortiment in Nederland uitkomt op €159 of €169. Deze prijs klinkt aan de hoge kant voor een draadloze lader, maar als je kijkt dat de Apple Watch-oplaaddock al €89 kost, is een prijs van €169 voor drie apparaten niet zo heel gek.

Wij zijn dan ook benieuwd wat jij over hebt voor de AirPower. Vind jij €169 veel te duur of vind je dat een redelijke prijs voor een draadloze lader die drie toestellen tegelijk kan opladen? Laat je horen in onze poll.

Zie je de poll niet? Invullen kan ook hier!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2018, 10:25
Via Via iPhone-Ticker
Categorieën Accessoires, Geruchten
Onderwerp airpower
Device AirPower

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.