RailPlanner icon

RailPlanner nu ook voor Apple Watch

Openbaar vervoer-app RailPlanner werkt nu ook op de Apple Watch. Zo zie je makkelijk vanaf je pols waar en wanneer je volgende trein nou eigenlijk vertrekt.

RailPlanner iconHet lijkt een goede tijd voor Nederlandse ov-apps op de Apple Watch. Na Vertraging en de Watch-update van OV Delay, is RailPlanner nu ook voor de Apple Watch bijgewerkt. Je ziet in RailPlanner waar en wanneer je eerstvolgende trein vertrekt en op welk perron je moet zijn. De Apple Watch-app van RailPlanner toont de tijden van je ingestelde stations.


De Watch-app van RailPlanner heeft ook een Snelle blik (Glance). Je ziet hierin hoeveel minuten het nog duurt tot je volgende trein vertrekt. Storingen worden op het moment nog niet op de Apple Watch getoond – dit zal in een latere update worden toegevoegd.

RailPlanner Watch 1 RailPlanner Watch 2

We hebben in het verleden meermaals over RailPlanner geschreven – waarbij we de app prezen voor zijn gebruiksvriendelijkheid. In december kreeg RailPlanner een widget voor iOS 8, waarbij de app meteen zijn prijskaartje verloor. Wil je RailPlanner gebruiken zonder advertenties? Dan kun je ze wegkopen voor €1,79.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2015, 20:50
Categorie Apps
Onderwerp apple watch
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.