RailPlanner nu ook voor Apple Watch

Openbaar vervoer-app RailPlanner werkt nu ook op de Apple Watch. Zo zie je makkelijk vanaf je pols waar en wanneer je volgende trein nou eigenlijk vertrekt.

RailPlanner iconHet lijkt een goede tijd voor Nederlandse ov-apps op de Apple Watch. Na Vertraging en de Watch-update van OV Delay, is RailPlanner nu ook voor de Apple Watch bijgewerkt. Je ziet in RailPlanner waar en wanneer je eerstvolgende trein vertrekt en op welk perron je moet zijn. De Apple Watch-app van RailPlanner toont de tijden van je ingestelde stations.


De Watch-app van RailPlanner heeft ook een Snelle blik (Glance). Je ziet hierin hoeveel minuten het nog duurt tot je volgende trein vertrekt. Storingen worden op het moment nog niet op de Apple Watch getoond – dit zal in een latere update worden toegevoegd.

RailPlanner Watch 1 RailPlanner Watch 2

We hebben in het verleden meermaals over RailPlanner geschreven – waarbij we de app prezen voor zijn gebruiksvriendelijkheid. In december kreeg RailPlanner een widget voor iOS 8, waarbij de app meteen zijn prijskaartje verloor. Wil je RailPlanner gebruiken zonder advertenties? Dan kun je ze wegkopen voor €1,79.

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 augustus 2015 om 20:50
Onderwerp
Categorie
Apps

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.