Reacties voor: ‘Concurrerende vingerafdrukscanner is nog lang niet klaar’

De concurrerende vingerafdrukscanner van Qualcomm is nog lang niet klaar, beweert analist Ming-Chi Kuo. De vingerafdrukscanner onder het scherm werd al gedemonstreerd door fabrikant Vivo, maar concrete plannen om een toestel op de markt te brengen zijn er nog niet.

Reacties: 8 reacties

  1. Al is de volgende iphone later of met een tragere scanner in het scherm, het maakt mij absoluut niet uit. De TouchID v2 is toch al eigenlijk te snel, dus trager is geen probleem. Alles beter dan aan de achterkant. Als ze een Full body display realiseren met TouchID in het scherm staan ze behoorlijk weer vooraan op de markt. Laat maar komen.

  2. @Sander: als het trager wordt sla ik hem zowizo over.

  3. Het gerucht gaat dat de power button een stuk groter word… Ook schijnt het Apple logo op de achterkant lager geplaatst te worden waardoor ook dat een optie is. Als ik kijk naar de hoesjes en screenprotectors die ik tot nu toe heb gezien (of ze echt en accuraat zijn laat ik even in het midden), denk ik dat Apple een Touch ID scanner in het scherm nog niet aandurft. Ik hoop in dat geval op een scanner in de power button, deze is tenminste nog bereikbaar als het toestel op tafel ligt.

  4. @Cihan: je hebt al bijna een dozijn redenen om m over te slaan. Ik zou m overslaan!

  5. Origineel geplaatst door Eric
    @Cihan: je hebt al bijna een dozijn redenen om m over te slaan. Ik zou m overslaan!

    Dit roept hij bij iedere nieuwe iPhone maar toch heeft hij hem nooit voorbij laten gaan.

  6. Apple moet echt met iets unieks komen en alsjeblieft niet met een vingerafdrukscanner die op de achterkant van de iPhone zit zoals die vreselijke samsung 🙁 ik denkt dat die vingerafdrukscanner in het scherm van de iPhone 8 er echt gaat komen : )

  7. @R. Hellema: zolang het maar niet op de achterkant komt. Dan laat ik ook deze niet voor bij gaan:D

  8. Origineel geplaatst door Sander
    Al is de volgende iphone later of met een tragere scanner in het scherm, het maakt mij absoluut niet uit. De TouchID v2 is toch al eigenlijk te snel, dus trager is geen probleem. Alles beter dan aan de achterkant. Als ze een Full body display realiseren met TouchID in het scherm staan ze behoorlijk weer vooraan op de markt. Laat maar komen.

    Te snel? Haha alles moet almaar sneller.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.