Nums op MacBook trackpad

Nums zet een nummerpad op je MacBook-trackpad

Nums is een nummerpad voor je MacBook. Een dun glaslaagje op je trackpad zorgt voor makkelijke rekenmachineknoppen tijdens het werken.

MacBooks zijn handig om mee te nemen, maar als je accountant of financieel adviseur bent mis je de nummerpad. Op een laptop-toetsenbord is er geen ruimte voor een aparte nummerpad, maar gelukkig heeft iemand daar nu iets op verzonnen. Via Kickstarter kun je investeren in een slimme oplossing, waarbij je toch de geliefde nummertoetsen onder handbereik hebt. Nums is een dun laagje glas dat precies op je trackpad past.

Nums op MacBook trackpad

Nums: een nummerpad op je MacBook

Op Nums vind je een rooster met alle gebruikelijke getallen, plus wat extra rekenmachineknoppen. Zodra je Nums op je trackpad hebt geplakt moet je nog wel de bijbehorende app installeren en daarna kun je los gaan. Het glaslaagje is slechts 0,26mm dun en heeft geen gevolgen voor het normale gebruik van je trackpad. Je kunt het zelfs als een beschermlaag tegen krassen gebruiken. Verder kun je de knoppen toewijzen aan bepaalde apps en favoriete websites, dus het komt ook van pas als je geen number cruncher bent.

Nums trackpad

Metallic inkt op de Nums zorgt ervoor dat de cijfers licht reflecteren van het scherm, zodat je ook in duistere omgevingen de juiste toetsen weet te vinden. Je kunt in Nums investeren via Kickstarter. Binnen 44 uur kun je nog gebruik maken van de Early Bird-aanbieding van $32 voor de 12-inch MacBook of $38 voor de 13-inch MacBook. Er zijn modellen voor de 12-, 13- en 15-inch MacBooks met als duurste het model voor de 15-inch MacBook Pro 2016 voor $45.

Nums nummerpad op je MacBook trackpad

Nums wordt wereldwijd verstuurd en ligt nog deze maand in je brievenbus als je meedoet. De makers zullen dus moeten opschieten, want de crowdfunding-actie duurt tot begin augustus.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2017, 10:04
Categorieën Accessoires, Mac & macOS
Onderwerpen kickstarter, macbook, trackpad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.