iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Metro, Skype, Zelfscannen en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de apps die op onze website zijn besproken zoals Skype, Metro, Zelfscanner en meer.

App Gemist logoIn de rubriek ‘App Gemist’ lees je elke zondag over de interessantste apps die de afgelopen week zijn verschenen of die een flinke update hebben gekregen. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke apps komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal overzichtelijk bij elkaar in een nieuwe editie van App Gemist.

NOS Tour de France Video

NOS heeft een aparte app gemaakt voor livebeelden van de Tour de France. Volg de Ronde van Frankrijk op je iPhone en mis geen moment, ook niet als je overdag moet werken of om andere redenen niet voor de buis kunt zitten. Lees ons artikel over NOS Tour de France Video met meer informatie over deze app.

Appie en Zelfscannen

Albert Heijn heeft de vernieuwde Appie-app nu voor iedereen beschikbaar gesteld. Wil je echter gebruik maken van de zelfscanner, dan zul je een aparte app moeten installeren. Lees ons artikel over Appie en de Zelfscannen-app.

Metro

Het gratis krantje Metro is op veel stations niet meer te vinden. Als alternatief hebben ze nu een app gemaakt, waarmee je de puzzels, horoscopen en ander licht vermaak digitaal tot je kunt nemen. iCulture-lezers voorspellen dat dit het einde van Metro wordt. We zullen het zien… Lees ons artikel over Metro.

Skype

Skype wil hip worden en daarom hebben ze allerlei Snapchat-achtige functies ingebouwd. Plak stickers in chatberichten en maak een dagelijks verhaal met foto’s en video’s, voorzover je dat nog niet op Snapchat, Instagram, WhatsApp of Facebook deed. Je krijgt het nog druk. Lees ons artikel over het vernieuwde Skype.

Dropbox

Niet besproken in een apart artikel, maar wel interessant om nog even te noemen: online opslagdienst Dropbox biedt nu de mogelijkheid om documenten te bewerken, direct vanuit de mobiele app. Blader door je documenten en tik op Edit om de ingebouwde tekstverwerker te starten. Alle wijzigingen worden direct doorgevoerd in Dropbox. Ook heeft Dropbox nu een Auto Capture-functie om snel documenten te scannen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2017, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.