Reacties voor: Proximus breidt supersnelle 4,5G uit naar meer Belgische steden

De Belgische provider Proximus gaat 4,5G verder uitrollen in Aalst, Brugge, Charleroi, Leuven, Nieuwpoort en Sint-Niklaas. Ook Orange en Telenet zijn ermee bezig.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. 4,5G laat me niet lachen.
    4G in België haalt nog geeneens snelheden van 100Mbit/s stilstand ipv de 1000Mbit/s.
    Da’s LTE A. commerciële truukjes van de foor (kermis).

    En nu zullen we meer mogen gaan betalen voor zogezegd 4,5 te krijgen terwijl het eindelijk 4G gaat zijn.

    Bedriegers.

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. @Keeske: 4.5G slaagt op het soort technologie er gebruikt word. Niet de snelheid die men ermee behaalt. Deze kan namelijk altijd beperkt worden…

    Vergelijk het met de autostrade daar kan je ook wel 500km/u op rijden. Maar je word gelimiteerd tot 120km/u 😉
    Dat terzijde. Ik heb in de hoofdsteden al snelheden gehaald rond de 100Mb/s…

    Dus het kan wel degelijk

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Je kan enkel de maximum snelheden behalen indien je een hoger abonnement (45€ of meer) hebt bij Proximus. Wel beetje jammer…

  7. 4g in Antwerpen op het proximus netwerk is bij mij als zeer slecht ervaren. Of dit dan een verbetering moet zijn… het 3g netwerk in Nederland (vodafone) is vele malen sneller. Dus kwaliteits verbetering voor de belgen zou een uitkomst zijn.

  8. Wat een gemopper over 4,5G en het niet eens kunnen behalve van een hogere snelheid dan 100Mbit.

    Bij KPN in Nederland wordt er maximaal 225 Mbit aangeboden, de eerste provider die dit deed.

    T Mobile en Vodafone doen dit nu ook, claimen ze. Ik heb abonnementen van alle 3 en verzeker je dat alleen KPN het waar maakt met een snelheid van 180 Mbit in de download.

    Let op; al is het netwerk nog zo snel de hardware achterhaalt het wel. Is jouw device niet geschikt voor 100 Mbit 4G dat haal je het gewoon niet.

    Frankrijk heeft nog heel veel 3G en 4G gaten bij alle netwerken.

    Laten we met zn alle blij zijn dates met deze techniek een prachtig dekkende 4G verbinding hebben en hoge mobiele snelheid kunnen behalen. Laten we eerlijk zijn; 100Mbit of meer voor een telefoon of tablet is vele malen hoger dan je op het device nodig het of mogelijk zelfs thuis hebt via de vaste aansluiting.

  9. @Jan modaal: Grappig.. ik ervaar het tegenovergestelde. Vaak dat ik in NL van provider wissel om te zien of de andere partij toch niet even sneller is.
    In de regio Utrecht vaak nog een 3G verbinding terwijl ik in Belgie altijd 4G op mijn iPhone zie staan.

  10. @Dave: Dit is pertinent onjuist. Bij het vrijgeven van 4G aan alle gebruikers was dit inderdaad het geval. Na een aantal maanden heeft iedereen het zelfde snelheidsprofiel gekregen.

  11. (Red.) Hou eens op met dat gezeur over Keeske. Hij/zij is net als jullie een Belg en geen Hollander. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.