‘Productie Touch ID-scanners iPhone 6 start in tweede kwartaal 2014’

TSMC begint in het tweede kwartaal van 2014 met de productie van Touch ID-scanners voor de iPhone 6.

iphone-5s-touch-id-scannerFabrikant TSMC begint in het tweede kwartaal van 2014 met de productie van Touch ID-vingerafdrukscanners voor de iPhone 6, aldus bronnen binnen de productieketen tegenover Digitimes. De productie van de vingerafdrukscanner zal door TSMC worden verplaatst naar een nieuwe fabriek. Het pakproces bij de scannerproductie zal daarnaast door TSMC zelf worden uitgevoerd, om zo de productie zo hoog mogelijk te krijgen.

Steeds meer geruchten uit Azië wijzen er op dat de productie van de iPhone 6 langzaam op gang komt. Eerder deze maand lekte er al een twijfelachtig iPhone 6-frame naar buiten, waarna er ook geruchten naar langskwamen over de wederom gebruikte 8-megapixelcamera en de algemene iPhone 6-productie bij Pegatron.

Hoewel de productie zich nog in een te vroege fase lijkt te bevinden om te schatten wanneer de iPhone klaar voor verkoop is, wijzen al deze berichten wel op één ding: het zit er dik in dat er binnenkort meer foto’s van iPhone-onderdelen naar buiten komen, die ons een idee geven van hoe de iPhone 6 er uit zal komen te zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2014, 17:23
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 6, touch id, tsmc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.