Reacties voor: ‘Productie iPhone 5 start derde kwartaal 2011, krijgt 8-megapixel camera’

De volgende generatie iPhone krijgt een 8-megapixel camera aan boord en wordt nog maar geproduceerd met één chip voor ondersteuning van 3G-netwerken. De productie van de iPhone 5 begint in het najaar van 2011.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 40 reacties

  1. kom maar door met dat ding 😉

  2. Nou das mooi maar blijft altijd afwachten 

  3. Dat is niet best. Moet ik dus een sim-only abonnement nemen voor meerdere maanden. Balen. T-Mobile zal daarbij ook wel weer een levertijd van 7 á 8 weken hanteren.

  4. (Red.) Off-topic opmerking verwijderd.

  5. Dit is toch weer net zo een gerucht. Het is nog steeds niet zeker. Van mij mag de iphone gewoon op tijd in juni/juli verschijnen.

  6. Geweldig, juni is er gewoon een nieuwe iphone met hetzelfde uiterlijk, betere camera en iets groter scherm op dezelfde resolutie.

  7. Origineel geplaatst door Chavasse
    Dat is niet best. Moet ik dus een sim-only abonnement nemen voor meerdere maanden. Balen. T-Mobile zal daarbij ook wel weer een levertijd van 7 á 8 weken hanteren.

    Dat hoeft toch niet. Je kan volgens mij elk abo gewoon laten doorlopen en elke maand opzeggen. Dit moet iedereen nu toch wel al weten?

  8. Wacht maar rustig af!

  9. Ja Abbo is per maand op te zeggen, dus voorzie geen problemen tzt

  10. Jailbreaking of the iphone 5 will not be quick as the a5 chip has better security than the a4 , most jailbreak groups have stated that with ios coming soon that they dont expect a jailbreak for the ipad 2 to come , so if your planning to wait for the iphone 5 but want a jailbreak then the better option would be an iphone 4 so dont expect or complain there is no jailbreak for the iphone 5 as its going to be a long time before its out , a 64 gb or larger iphone would be cool as my 32 gb is full

  11. Zit ik hier met mijn 3G S me te verheugen op de iPhone 5, komt ie pas veel later! Niet leuk Apple…

  12. @Michel van Drongelen: Ik ben nog nooit in een dergelijke situatie geweest. Voorheen heb ik altijd verlengd met ontvangst van een nieuwe telefoon. In ieder geval loopt mijn abonnement bijna af en heb ik de iPhone ‘afbetaald’. Na deze termijn blijf ik natuurlijk niet het normale maandelijkse bedrag betalen waarbij de aflossing van telefoon is inbegrepen. Het abonnement zal ik dus moeten wijzigen. Ik weet niet op ‘doorlopen’ met wijziging van het tarief mogelijk is. Maar goed, ik zie wel als het punt daar is.

  13. Yes, december 2011 ben ik aan de beurt. Dus…..rustig achterover leunen en afwachten.

  14. Origineel geplaatst door Hans
    Ja Abbo is per maand op te zeggen, dus voorzie geen problemen tzt

    Er bestaan twee typen contracten: met vaste looptijd en met onbepaalde looptijd. Heeft u een contract met een vaste looptijd? Bijvoorbeeld één of twee jaar? Dan geldt de opzegtermijn die in uw algemene voorwaarden staat. Heeft u een contract met onbepaalde looptijd? Dan geldt altijd maximaal één maand opzegtermijn. Ook wanneer uw aanbieder zegt dat dat niet het geval is.

  15. “CMOS-lens” moet vast zijn CMOS-sensor 🙂

  16. Komt er ook dual sim slot in……

  17. @Michel van Drongelen: ja dat is wel zo, allee waarom zou je 65 euro betalen als e abbo afgelopen is..?!? Dan beter een sim only en verhogen bij de iPhone 5.. Doe ik ook. ^__^

  18. Mooi februari 2012 mag ik verlengen dus goed nieuws voor mij. *leunt relaxed achterover*

  19. Volgens mij betaal je dan de normale prijs per maand behorende bij je belminuten/smsjes en extra’s, maar dan zonder gsm, en zonder sim-only korting.

    Als je zegt 1 jaar extra te blijven zonder gsm, dan krijg je wel weer wat extra korting, bij 2 jaar meer korting(maar in verhouding minder).

    Kan het niet haarfijn uitleggen, maar daar hebben ze een klantenservice voor, die je misschien zelf nog wel bellen.

    Ontopic : jammer dat t zo lang duurt eer hij uitkomt, ik wil hem eigelijk in juli/aug wel al.
    Hoe betrouwbaar is deze bron eigelijk?

  20. Ik ga me ook niet meer druk maken.
    Eerst maar het WWDC afwachten en dan verder zien

  21. Origineel geplaatst door Chavasse
    @Michel van Drongelen: Ik ben nog nooit in een dergelijke situatie geweest. Voorheen heb ik altijd verlengd met ontvangst van een nieuwe telefoon. In ieder geval loopt mijn abonnement bijna af en heb ik de iPhone ‘afbetaald’. Na deze termijn blijf ik natuurlijk niet het normale maandelijkse bedrag betalen waarbij de aflossing van telefoon is inbegrepen. Het abonnement zal ik dus moeten wijzigen. Ik weet niet op ‘doorlopen’ met wijziging van het tarief mogelijk is. Maar goed, ik zie wel als het punt daar is.

    Als ik je nou vertel dat ik mijn 3G vorig jaar september heb ‘afbetaald’ en sindsdien nog steeds hetzelfde abonnement heb? In de tussentijd wel (simlockvrij) een 4 gehaald maar sindsdien zijn alle abonnementen ‘minder’ geworden. Welk abonnement is immers beter? Als je verlengt ben je in ieder geval je sms’jes kwijt (300 belminuten OF 300 sms’jes in plaats van EN).

  22. En hoe zit het dan met NFC?

  23. ik wacht rustig af en in die tussentijd vermaak ik me met de 4

  24. Denk dat dit onzin is. Zal mij niks verbazen als de iPhone 5 gewoon in de zomer uitkomt. Ze brengen altijd rond dezelfde periode in het jaar hun nieuwe producten uit. Lijkt me heel sterk dat apple van deze cyclus af gaat wijken.

  25. @Chavasse: Je kan echt veel beter een losse iPhone kopen dan zo’n naai abonnement.

  26. Als ik lees dat van de 20 miljoen er 15 miljoen iphone4 zijn, dan denk ik dat dit grote onzin is.
    Andersom had ik nog wel geloofd.

  27. @lexie: altijd interessante stelling maar tot nu toe heeft niemand mij daarvan echt kunnen overtuigen.

    Ben zelf ook wel erg benieuwd wanneer de opvolger eraan komt. Schrik alleen wel van de “voorlopig niet te jailbreaken” opmerking. Ik weet dat ik ongemerkt veel kleine tweaks heb toegepast op mn iPhone 3Gs die ik niet meer zou willen missen ( kan natuurlijk wel maar wil het liever niet ). Aandachtig de jb van de iPad 2 in de gaten houden dus !

  28. Gewoon een spelletje…. Iphone 6 zal ook al lang klaar zijn… Anders als ze het in een keer goed uitbrengen is de markt van verkoop kapot.. Waarom heeft de ipad2 een bagger camera????? 0,7 pic Een betere zit in de 3 wat klaar is… En mischien al de 4

  29. Gelukkig zit ik de goede flow, dus mijn abbo is niet afgelopen als er zo’n nietszeggend tussenmodel uitkomt zoals nu weer dus en 2 jr geleden de 3gs

  30. @Dennis: Ik zit vaak in het buitenland dus dat is ook een belangrijke reden voor mij om een los toestel te hebben en niet vast te zitten aan zo’n abonnement. Ik heb in januari voor 680 euro los een nieuwe iPhone 4 32 GB gesealed in de verpakking gekocht. Niet makkelijk te vinden toen maar wel mogelijk. Maar volgens mij ben ik ook veel goedkoper uit met mijn Ben abonnement met 500 belminuten en een onbeperkte databundel er bij dan wanneer ik een iPhone had gekocht met een T-Mobile abonnement er bij met een vergelijkbare bundel.

  31. Rustig afwachten… Moet wel zeggen dat ik iedere keer als ik langs een telefoonwinkel loop ik me in moet houden om toch maar gewoon de iphone4 te halen…

    Maar ik blijf sterk, ik wacht tot de volgende versie er is! Al wordt het pas in september!

  32. Origineel geplaatst door Hans
    Ja Abbo is per maand op te zeggen, dus voorzie geen problemen tzt

    Na je eind datum is ie zelfs per dag op te zeggen of te verlengen heb laatst gebeld met vodafone aangezien mijn abbo eind augustus verloopt en ik de 5 MOET :p hebben dus dan maar een maand teveel betalen als ie echt pas in september komt ook al geloof ik daar niks van!?

  33. Leuk voor de mensen die een iphone 3s bezitten of lager.

    Voor de gebruikers van de iphone 4 zullen toch met meer moeten komen dan een 8 pix camera.

    (is mijn persoonlijke mening)

  34. Mijn 3G is kapot, ik kan niet nog maanden zonder telefoon.
    En ik ga niet weer “net” voor een release datum een iPhone kopen, het laatste jaar met iOS4 op een 3G is echt een drama.

    Hence: ik ga over van Real Madrid naar Barca, van Feyenoord naar Ajax, van de Beatles naar de Stones, ik ga van de iPhone naar de Galaxy SII….

  35. @Jan: Het mooiste is natuurlijk elk jaar een nieuw model met een nieuw uiterlijk. Ik ben het alleen niet met je eens dat de 3GS een nietszeggend tussenmodel is. Dat ding is vele malen sneller als de 3G. Als je ze naast elkaar gebruikt dan merk je echt veel verschil. Bovendien kan de 3GS gewoon mee met de iPhone 4 qua firmware. De 3G is vanaf ios4 echt verschrikkelijk traag geworden en mist veel opties die in de updates zaten.

  36. Dit gaat lastig worden.
    4 juli loopt me abonnement af.
    Heb nu 3GS. Ik wou me abbo verlengen met de iPhone 5 bij t-mobile. Wat moet ik nu doen?

  37. Origineel geplaatst door Benjamin
    Geweldig, juni is er gewoon een nieuwe iphone met hetzelfde uiterlijk, betere camera en iets groter scherm op dezelfde resolutie.

    Juni ?? Goed lezen zal meer eindejaar worden.

  38. geweldig nieuws! mijn iphone 3gs abbonoment verloopt in october, dan kan ik op september opzeggen en over gaan naar iphone 5 Vodafone…

  39. Hahaha, zo hete mijn oude Nokia ook

  40. Ik heb wel mijn 3GS vervangen door een iPhone 4. Oude iPhone 3GS voor 200 euro op marktplaats gezet in 3 uur verkocht. Met een beetje geluk komt de iPhone 5 in september in Amerika in december januari in Nederland en is ie vanaf maart april na uren in de rij te hebben gewacht en op lijsten te hebben gestaan van mij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.