iPad Pro 2021 gebruiker

Reacties voor: Apple’s grootste iPad is niet meer de populairste

Uit cijfers van CIRP blijkt dat de 12,9-inch iPad Pro niet meer de populairste is. Dat was in voorgaande jaren nog wel zo, maar consumenten hebben nu een nieuwe favoriet gevonden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Laatst een 11inch iPad Pro met 1TB gekocht in Duitsland voor 949,00. Zeer tevreden mee. wel echt een no-brainer voor deze prijs.

  2. Nog steeds zeer content met mijn 12.9 iPad Pro uit 2020. De nieuwe versie zijn te duur geworden vond ik en qua performance zat de 2021 versie er niet eens naast.

  3. In april jl. mijn iPad Air uit 2013 maar eens vervangen door de iPad Pro 11” uit 2022. Eigenlijk ter overbrugging tot de nieuwe MacBook Pro met M3 uitkomt. Maar het is nog maar de vraag of het er nog van komt (de vervanging). Mijn iPad is inmiddels mijn meest gebruikte Apple device, inmiddels uitgebreid met een Magic Keyboard en een Apple Pencil. Hij is makkelijk, snel, krachtig, hoeft niet op te starten, mooi scherm en neemt weinig plaats in. Kortom, ik kan voorlopig nog vooruit. Ik kan me de populariteit dan ook wel voorstellen.

  4. Ik heb een Macbook Air M1 en een iPad Air 2020. Sinds ik het Magic Keyboard heb aangeschaft slaat de weegschaal door naar de iPad Air. Toetsenbord is veel directer. Toetsenbord van de MBA voelt vergeleken met de iPad Air een beetje “zompig” en traag.

    Wat ik wel ga doen is de iPad Air vervangen voor een iPad Pro 11 inch. Ik vind ToudhID op de iPad Air gewoonweg onhandig. Maar dat pas als de iPad Air aan het einde van zijn latijn is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.