Polaroid Swing-app

Polaroid Swing laat je foto’s swingen met videoloops

De Polaroid Swing app laat je geanimeerde foto's maken die je kunt afspelen door je iPhone te kantelen. Zo regel je zelf de richting waarin je de foto's wilt afspelen.

Polaroid wil met een nieuwe app je foto’s laten swingen. De app schiet heel snel een hoop foto’s achter elkaar en combineert deze tot een geanimeerde gif. Je kunt de beelden in de app afspelen door je iPhone te kantelen of over de foto’s heen te vegen. De geanimeerde foto’s zijn ook op het web te bekijken. Je bedient de animatie dan met je muisaanwijzer.

Polaroid Swing-app

Polaroid Swing

Foto’s zijn tegenwoordig niet altijd meer stilstaande beelden. Met apps als Boomerang van Instagram, DSCO van VSCO en Google Motion Stills maak je van je foto’s, geanimeerde gifjes en video’s. Natuurlijk heeft Apple ook zijn eigen variant, Live Photos, waarmee je zelfs het geluid opneemt tijdens het maken van een foto. Fotogigant Polaroid wil nu ook zijn eigen draai aan geanimeerde foto’s geven met de nieuwe Swing-app.

Polaroid Swing-app - capture Polaroid Swing-app - feed

Animatie afspelen door je iPhone te swingen

In de Polaroid Swing-app bepaal je zelf naar welke kant je de animatie afspeelt. Eigenlijk is het net als bij Boomerang een loop van één seconde, maar kun je deze animatie door je iPhone te kantelen of met je vinger op het scherm te vegen zelf regelen. Zo kun je een grappige animatie zelf vooruit- of terugspoelen. Je kunt de geanimeerde beelden ook op het web bekijken, delen kan via Twitter of Facebook.

Volgens Polaroid kun je met de Swing-app ook een 3D-selfie of een bewegende profielfoto maken door je iPhone tijdens het maken van een foto om je heen te laten draaien. De Polaroid Swing-app laat je je beelden ook opleuken met een aantal filters. De app heeft tevens een sociaal netwerk ingebouwd waar je andere swingers kunt volgen om hun animaties te bekijken.

Zit jij te wachten op nóg een animatie-app voor je foto’s? De Polaroid Swing-app is nu gratis te downloaden in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2016, 11:10
Categorie Apps
Onderwerpen fotografie, polaroid

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.