DSCO-icoon.

DSCO van VSCO is de gif-app die je altijd al wilde hebben

Met DSCO van VSCO creëer je zelf gif-afbeeldingen die je met de VSCO-community kunt delen. Met het toevoegen van geinige effectjes geef je je gif ook meteen wat persoonlijks mee.

DSCO (spreek uit als ‘disco’) is een gif-app van de makers van VSCO. Met DSCO maak je op eenvoudige wijze een gif die je kunt delen binnen de VSCO-community. Schiet een filmpje, laat de app zijn werk doen en klaar is Kees.

DSCO makkelijke tool voor gifs met effectjes

Door simpelweg de knop voor het filmen ingedrukt te houden, maak je een snelle gif. Je kunt kiezen voor zowel de frontcamera als de achtercamera van je iPhone. Door naar links en rechts te swipen kun je bovendien een extra effectje toevoegen om het geheel net even wat hipper te maken.

Om de app te kunnen gebruiken heb je wel een VSCO-account nodig, waarna de gifs direct naar je eigen webpagina geupload worden. Daarna kun je besluiten om je gif te delen via Twitter, Facebook of Instagram mocht je erg trots zijn op het eindresultaat. Je kunt ze er daarna ook weer uit halen.

VSCO is bekend van de populaire camera-app VSCO Cam en kreeg afgelopen zomer nog een aangename update die enkele functies van de app verder verbeterde. De app werd er ook een stuk socialer door. Het sociale aspect is in de nieuwe DSCO-app ook een belangrijk onderdeel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2015, 18:16
Categorie Apps
Onderwerpen fotografie, vsco

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.