Pokémon Go team medaillon.

Pokémon Go laat je binnenkort van team wisselen, maar wel tegen een prijs

Heb je jaren geleden voor één van de drie teams in Pokémon Go gekozen en heb je hier spijt van? Binnenkort kun je eindelijk van team wisselen, maar dit gaat je wel wat geld kosten.

Als je drie jaar geleden voor het eerst begon met het spelen van Pokémon Go, heb je voor één van de drie Pokémon Go-teams gekozen: geel (Team Instinct), blauw (Team Mystic) of rood (Team Valor). De keuze voor je team bepaalt in welke gyms je Pokémon kan zetten. Speel je Pokémon Go al een tijdje niet meer omdat bijvoorbeeld al je vrienden bij een ander team zitten of omdat je om je heen alleen maar andere teams ziet? Dan is er nu goed nieuws. Binnenkort kun je namelijk van team wisselen, al gaat dit niet zo eenvoudig via een simpel menuutje.

Pokémon Go team wisselen

Vanaf 26 februari rond 22:00 vind je in de in-game shop een zogenaamde Team Medaillon. Met dit voorwerp krijg je de kans om je uit te schrijven bij je eigen team en te kiezen voor één van de twee andere teams. Deze Team Medaillon kost je maar liefst 1000 PokéCoins. Dit komt overeen met ongeveer €10. Momenteel kun je in de in-game shop 1200 PokéCoins kopen voor €10,99. Je kan de Team Medaillon eens per 365 dagen kopen en gebruiken, dus je kan maar één keer per jaar van team wisselen.

Pokémon Go team wisselen.

Wil je écht dolgraag wisselen, maar heb je hier geen €10 voor over? Er zijn manieren om te besparen. Je kan namelijk ook PokéCoins verdienen door je Pokémon op de Gyms te zetten. Dit gaat tot maximaal 50 muntjes per keer, dus het kan een tijdje duren voordat je die duizend muntjes bij elkaar gespaard hebt. Een andere manier is door iTunes-kaarten met korting te kopen, zoals je regelmatig vindt in de iCulture Deals. Je krijgt dan 10% of 15% extra tegoed, waardoor je dus in feite iets bespaart bij het kopen van PokéCoins.

Ook binnenkort: Go Snapshot
Binnenkort krijgt Pokémon Go nog een nieuwe functie. Met Go Snapshot kun je een AR-screenshot maken van jouw Pokémon. Het is natuurlijk al mogelijk om screenshots te maken van Pokémon die je wil vangen, maar met Go Snapshot plaats je jouw eerder gevangen Pokémon in de echte wereld, in een door jouw gekozen houding. De functie is nu al beschikbaar voor spelers met een Android-toestel en binnenkort is dit ook beschikbaar voor iOS-spelers. Op de website van de makers lees je meer over deze functie.

Ben je nog maar net begonnen met Pokémon Go? Check dan onze Pokémon Go-tips!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.