Pokémon Go-logo.

Pokémon Go onthult op 12 december tweede generatie Pokémon

Pokémon Go wordt binnenkort uitgebreid met nieuwe Pokémon. Het Twitter-account van Pokémon heeft laten weten dat er op 12 december meer details volgen over de precieze details. Mogelijk gaat het om de tweede generatie Pokémon.

pokemon-go-logo
Ze komen eraan: Pokémon Go wordt binnenkort uitgebreid met nieuwe Pokémon. Hoewel de details nog zeer schaars zijn, is in ieder geval bekendgemaakt dat er meer details volgen op 12 december aanstaande. Het nieuws is bekendgemaakt via het officiële Pokémon Twitteraccount.

Nieuwe Pokémon in Pokémon Go komen eraan

Er gaan al langere tijd geruchten dat Pokémon Go uitgebreid gaat worden met nieuwe Pokémon, maar nu is bekendgemaakt dat dit inderdaad het geval is. Op twaalf december aanstaande heeft het Pokémon-account laten weten dat er meer details naar buiten zullen komen. Mogelijk gaat het om de tweede generatie Pokémon die in Pokémon Go toegevoegd gaat worden, maar het is ook goed mogelijk dat enkele legendarische Pokémon van de eerste generatie toegevoegd gaan worden. Het zou dan gaan om Articuno, Zapdos, Moltres, Mewtwo en Mew.

In totaal bevat de tweede generatie honderd nieuwe Pokémon. Net als bij de eerste generatie zijn de drie starter-Pokémon van het type gras, water en vuur (respectievelijk Chikorita, Totodile en Cyndaquil). Verder bevat de tweede generatie zowel compleet nieuwe Pokémon als extra evoluties van bestaande Pokémon. Zo heeft Pikachu een nieuwe voorevolutie in de vorm van Pichu, terwijl een Golbat nu door kan evolueren in een Crobat. Je bestaande Pikachu en Zubat Candy komt dus goed van pas bij deze nieuwe Pokémon.

Wil je meer weten over Pokémon Go? Lees dan onze andere artikelen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2016, 15:19
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.