Mewtwo in Pokémon Go.

Mewtwo binnenkort te vangen in Exclusive Raid Battles in Pokémon Go

Je kunt je Pokémon-verzameling in Pokémon Go weer uitbreiden, want Mewtwo komt eraan. Via Exclusive Raid Battles worden spelers wereldwijd de komende weken uitgenodigd om Mewtwo te vangen.

Vanaf vandaag kunnen Pokémon Go-spelers in Japan de legendarische Pokémon Mewtwo vangen tijdens het Pokémon Go Stadium-evenement in Yokohama. De komende weken krijgen ook andere spelers wereldwijd de mogelijkheid om Mewtwo aan de collectie Pokémon te voegen met de exclusieve Raid Battle’s. Deze nieuwe Exclusive Raid Battles werken alleen op basis van uitnodigingen.

Mewtwo in Pokémon Go.

Mewtwo in exclusieve Raid Battles

Mewtwo is één van de twee overgebleven legendarische Pokémon van de eerste generatie die je nog niet kon vangen in Pokémon Go. De afgelopen weken had je al de mogelijkheid om Articuno, Moltres en Zapdos te vangen, maar straks komt daar Mewtwo dus bij. Hoe je Mewtwo kunt vangen verloopt echter wel op een andere manier dan bij de andere legendarische Pokémon. Je kunt Mewtwo alleen vangen bij de zogenaamde Exclusive Raid Battles waar je voor uitgenodigd moet worden.

De exclusieve Raid Battles lijken veel op de normale Raid Battles, maar de manier hoe je aan zo’n aparte Raid Battle moet deelnemen is iets anders. Deze exclusieve Raid Battles verschijnen periodiek bij Gyms wereldwijd. Voordat tje kunt deelnemen aan zo’n exclusieve Raid Battle, moet je een uitnodiging ontvangen. Deze uitnodiging krijg je alleen als je onlangs een Raid Battle succesvol verslagen hebt. Je krijgt echter alleen een uitnodiging voor zo’n exclusieve Raid Battle als deze plaatsvindt op een Gym waarvan je de Raid Battle onlangs verslagen hebt. In zo’n uitnodiging staat duidelijk aangegeven wanneer de Exclusive Raid Battle plaatsvindt, zodat je tijd genoeg hebt om spelers bij elkaar te zoeken en Mewtwo te verslaan.

Niantic heeft laten weten dat Mewtwo de eerste legendarische Pokémon is die je op deze manier dient te vangen, maar binnenkort komen hier nog allerlei andere sterke Pokémon bij. Het gaat dan waarschijnlijk om Mew, Ho-Oh en Celebi, drie legendarische Pokémon die nog niet in de game gezien zijn. Niantic belooft dat nog meer sterke Pokémon de komende weken beschikbaar komen in deze exclusieve Raid Battles.

Nieuwe kans voor Articuno, Zapdos en Moltres
Niantic heeft ook laten weten dat spelers opnieuw de kans krijgen om Articuno, Zapdos en Moltres te vangen. Vanaf vandaag tot en met 31 augustus verschijnen deze drie Pokémon, inclusief Lugia, in Raid Battles wereldwijd. Voorheen waren de drie vogels Articuno, Zapdos en Moltres voor slechts een aantal dagen te vangen, maar deze periode wordt nu dus verlengd om spelers nogmaals de mogelijkheid te geven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2017, 15:18
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.