Water Pokémon voor kerst 2017.

Pokémon Go viert de feestdagen met nieuwe Pokémon: Relicanth, Snorunt, Sharpedo en meer

Pokémon Go gaat de kerstdagen weer vieren. Met allerlei nieuwe Pokémon kun je de straat weer op om ze te gaan vangen. Bovendien is de speciale kerst-Pikachu weer terug en zijn er nog meer bonussen.

Pokémon Go viert de feestdagen met een nieuw evenement. Vanaf 22:00 vanavond is de Pikachu met kerstmuts weer terug, maar er verschijnen ook allerlei andere nieuwe Pokémon in de game. Bovendien kun je elke dag een Egg Incubator ontvangen.

Pokémon Go viert kerst 2017 met nieuwe Pokémon

De afgelopen tijd heeft de ontwikkelaar van Pokémon Go meerdere nieuwe Pokémon uit de derde generatie toegevoegd. Echter zijn nog niet alle nieuwe Pokémon in de game te vangen, maar vanaf vandaag komt daar verandering in. Het gaat om allerlei nieuwe Pokémon van het Water- en IJs-type, zoals Relicanth, Snorunt, Sharpedo, Feebas en Milotic. Ook de walvis-Pokémon Wailmer en zijn evolutie Wailord vind je terug in de game. Als klap op de vuurpijl wordt ook Kyogre aan de game toegevoegd, de legendarische Pokémon die dient als tegenhanger van de legendarische Pokémon Groudon die nu al beschikbaar is.

Water Pokémon voor kerst 2017.

Bovendien kun je vanaf 22:00 morgenavond tot en met Eerste Kerstdag om 22:00 elke dag een Egg Incubator krijgen. Door aan de Photo Disc te draaien bij een PokéStop, krijg je elke dag automatisch een Incubator om eieren uit te broeden. En vanaf vanavond tot en met 25 december kun je ook nog inslaan met speciale verzamelboxen. In de in-game shop vind je onder andere pakketten met Super Incubators, Lure Modules en de nieuwe Star Pieces. Met het laatstgenoemde item ontvang je extra Stardust voor een periode van dertig minuten. Vanaf 25 december tot en met 4 januari vind je opnieuw enkele nieuwe pakketten.

Deze week kun je ook nog rekenen op de eerder aangekondigde Pokémon Go AR+-mode op de iPhone 6s en nieuwer. Deze stand maakt gebruik van ARKit en heeft allerlei nieuwe mogelijkheden. Bovendien is later deze week ook nog Delibird te vangen, de Pokémon die graag cadeautjes rondbrengt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 december 2017, 15:24
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.