‘Podcasts-app komt naar de nieuwe Apple TV’

De Podcasts-app komt ook naar de Apple TV 4e generatie, blijkt uit een demo-unit in de Apple Store. Eerder was de Podcasts-app al op de Apple TV beschikbaar.

De Podcasts-app van Apple is gesignaleerd op demo-toestellen van de Apple TV. Dit wijst erop dat Apple van plan is om je ook naar vlogs te laten kijken en naar podcasts te laten luisteren via de televisie.


Apple TV Podcasts-app

De Podcasts-app werd gezien op een demo-unit in een Apple Store. Daarop was een reclamevideo te zien met de betreffende app, waarvan het icoontje al was aangepast voor het tv-scherm. Podcasts zijn nu nog niet te bekijken of te beluisteren op de Apple TV. Overigens is Apple Music ook nog niet volledig functioneel op de Apple TV.

Podcasts waren al te beluisteren op de Apple TV 3e generatie, waarop standaard een kanaal aanwezig was. Daarmee kun je de podcasts waarop je geabonneerd was synchroniseren met iOS en de desktop. Blijkbaar had Apple de Podcasts-app samen met de Remote-app nog niet klaar op het moment dat de Apple TV op de markt kwam.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.