Apple TV Podcasts-app

‘Podcasts-app komt naar de nieuwe Apple TV’

De Podcasts-app komt ook naar de Apple TV 4e generatie, blijkt uit een demo-unit in de Apple Store. Eerder was de Podcasts-app al op de Apple TV beschikbaar.

De Podcasts-app van Apple is gesignaleerd op demo-toestellen van de Apple TV. Dit wijst erop dat Apple van plan is om je ook naar vlogs te laten kijken en naar podcasts te laten luisteren via de televisie.

Apple TV Podcasts-app

De Podcasts-app werd gezien op een demo-unit in een Apple Store. Daarop was een reclamevideo te zien met de betreffende app, waarvan het icoontje al was aangepast voor het tv-scherm. Podcasts zijn nu nog niet te bekijken of te beluisteren op de Apple TV. Overigens is Apple Music ook nog niet volledig functioneel op de Apple TV.

Podcasts waren al te beluisteren op de Apple TV 3e generatie, waarop standaard een kanaal aanwezig was. Daarmee kun je de podcasts waarop je geabonneerd was synchroniseren met iOS en de desktop. Blijkbaar had Apple de Podcasts-app samen met de Remote-app nog niet klaar op het moment dat de Apple TV op de markt kwam.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2015, 22:48
Categorieën Apps, Geruchten
Onderwerpen apple tv, podcasts

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.