Philips Hue Perifo railverlichting

Reacties voor: Nieuwe Philips Hue-producten voor zomer 2022: Perifo-rails, Hue Tap en meer

De Nederlandse fabrikant Signify komt vandaag met een hele reeks nieuwe producten, waaronder een railsysteem voor spotjes genaamd Perifo. Ook is er een nieuwe Philips Hue Tap-knop en een draagbare tafellamp voor binnen en buiten. Maar ook als je geen geld wilt uitgeven heeft Philips Hue wat nieuws. In dit artikel nemen we ze allemaal met je door.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Mooie producten, maar de Hue bridge is wel gelimiteerd, heb er nu al twee. Zou fijn zijn wanneer er eens een krachtigere versie uit zou komen.

    Zijn alle nieuwe lampen ook gelijk Matter geschikt, of blijft dat ook via de bridge ?

  2. Zou mooi zijn als er eindelijk een Apple Watch app komt voor Philips Hue.

    Helemaal met die badkamer functie. Je gaat namelijk niet met je telefoon in bad zitten. Wel kan de standaard waterdichte Apple Watch gewoon om je pols blijven, waarbij je het badkamer-licht mee kan sturen.

  3. @E: Tip, mocht je nog een stopcontact over hebben en de ruimte. Zet er een HomePod mini neer, behalve muziek, kun je dan gewoon zeggen wat het licht moet zijn. (Geel, rood, fel, zacht) 😉

  4. @Ben: Volgens mij is enkel de bridge Matter compatibel.
    En is die nieuwe tap matter/HomeKit compatible?

  5. @E: hoezo niet? je iphone is gewoon waterdicht tot een meter

    • @blablabla: Dat is niet helemaal waar. De iPhone is spatwaterbestendig, maar is bijvoorbeeld niet bedoeld om mee te zwemmen of lang onder water te houden. Waterschade valt ook niet onder garantie. De Apple Watch is wel bedoeld om mee te zwemmen en kan dus ook langer en dieper tegen onderdompeling. Dat is dus wel wat veiliger dan je iPhone.

      Hoewel ik allebei niet zou adviseren voor in bad, in verband met zeep. Blootstelling aan zeep is in beide gevallen onverstandig.

  6. Mooie producten wederom, maar Philips, wanneer komt er nu is een backup optie voor de bridge?

  7. @E: de schakelaar van Senic, friends of hue is waterdicht. Misschien is dit wel iets voor u.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.