Philips-Hue-Phoenix

Philips kondigt aan: Hue Phoenix voor thuis en draadloze Hue Go

De Philips Hue Phoenix is een nieuwe lampenserie voor thuis. Daarnaast brengt Philips de Hue Go uit, een draagbaar lampje met accu.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Philips-Hue-Phoenix
Philips heeft zes nieuwe Hue-lampen aangekondigd, waaronder eentje op batterijen die je overal in huis kunt plaatsen. In de nieuwe serie ‘Phoenix’ vind je bijvoorbeeld een wandlamp van 130 euro, een tafellamp voor 180 euro en een inbouwspotje voor 60 euro.

Philips Hue Go: lampje met oplaadbare accu

hue go lampjeIn april 2015 komen niet alleen de Hue Phoenix op de markt, maar ook een draagbaar led-lampje met de naam Philips Hue Go. Deze doet denken aan de Bloom-lampen, maar is draadloos te gebruiken dankzij de ingebouwde accu. De Hue Go werkt drie uur op een accu en is bijvoorbeeld handig als je ‘s avonds in de tuin hebt zitten barbecuen en nog wat wil napraten. De Hue Go heeft een behuizing van acryl en is te bedienen via de Hue-app. Er zit aan de achterkant ook een knop om de kleur en intensiteit te veranderen. Waarschijnlijk moet je wel binnen het bereik van de Hue Bridge blijven, om de app te kunnen gebruiken. De Hue Go kost rond de 100 euro en kan meerdere kleuren uitstralen.

philips-hue-go

Philips Hue Phoenix: 5 lampen voor thuis

De nieuwe Hue Phoenix-serie bestaat uit 5 lampen die alleen wit licht uitstralen. Je kunt er dus geen miljoenen kleuren mee creëren, maar je kunt wel verschillende kleurtemperaturen en intensiteiten instellen. Je kunt kiezen uit een wandlamp, tafellamp, hanglamp, plafondlamp en spotjes. Vanaf april te koop voor uiteenlopende prijzen.

philips-hue-phoenix-lampen-slaapkamer

Het inbouwspotje heeft een doorsnee van 14 centimeter en gaat 60 euro kosten. Je kunt er verschillende wittonen mee instellen. De wandlamp kost 130 euro, de tafellamp 180 euro en de plafondlamp en hanglamp kosten elk 350 euro. Wil je de hanglamp boven je eettafel hangen, houd dan alvast rekening met een doorsnede van 50 centimeter en een lichtsterkte van 1810 lumen.

In onderstaand filmpje zie je de Philips Hue Phoenix-lampen in actie.

Werkt bovenstaande video niet meer, dan kun je ook deze (Duitse) video bekijken:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2015, 13:29
Categorie Accessoires
Onderwerp philips hue

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.