TypeStatus Mac

Zien wie in iMessage typt vanaf je Mac-menubalk

Wie is er op dit moment een bericht in iMessage aan het typen? Met TypeStatus voor de Mac zie je het ook vanuit de menubalk van OS X.

TypeStatus MacIs er op dit moment iemand een iMessage-bericht aan het typen? Je ziet het in bijvoorbeeld de Berichten-app voor de Mac, maar hiervoor moet je de applicatie wel open en in de voorgrond hebben staan. De Mac-tool TypeStatus wil dat net iets makkelijker maken, door op slimme wijze gebruik te maken van de Mac-menubalk. Installeer je TypeStatus, dan zie je in de balk wanneer iemand een bericht aan het tikken is.

TypeStatus voor de Mac maakt gebruik van EasySIMBL, een programma waarmee je kleine aanpassingen in OS X kunt maken met behulp van plugins. Je installeert TypeStatus door de volgende stappen te volgen:

  1. Download EasySIMBL.
  2. Plaats EasySIMBL in de Programma’s-map van je Mac en start de app.
  3. Zet een vinkje naast Use SIMBL.
  4. Download TypeStatus voor Mac en open het bestand. Er wordt een DMG-map geopend.
  5. Sleep TypeStatus.bundle in het openstaande EasySIMBL-venster.
  6. Start de Berichten-app opnieuw op.

EasySIMBL draait op de achtergrond van de Mac, wat betekent dat je het venster kunt sluiten. EasyStatus blijft op de achtergrond zoals verwacht werken. Overigens moet je wel een openstaande chat hebben met de typende persoon, voordat je ziet of er een bericht wordt geschreven. Stuurt iemand voor het eerst een iMessage, dan zie je dat zelfs met TypeStatus niet aankomen.

Via iDownloadBlog.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2015, 20:30
Categorie Mac & macOS
Onderwerp imessage

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.