philips-hue-lightstrip-plus

Philips kondigt fellere Hue Lightstrip Plus aan

Philips Hue Lightstrip Plus zijn nieuwe lichtstrips voor Philips Hue, die veel feller licht kunnen verspreiden en uit te breiden zijn tot 10 meter lengte.

Philips heeft een nieuwe lichtstrip voor de Philips Hue aangekondigd, die veel meer licht geeft. Deze nieuwe plakstrip met lampjes heeft een lichtopbrengst van 1600 lumen, terwijl de oude versie maar 600 lumen leverde. Bovendien kan de nieuwe Philips Hue Lightstrip Plus ook puur wit licht uitstralen en kun je ze voor het eerst aan elkaar koppelen. Ook vandaag aangekondigd: een serie gezondheidsaccessoires met apps van Philips.


philips-hue-lightstrip-plus

Philips Hue Lightstrip Plus

Philips heeft het Hue-assortiment uitgebreid met een nieuwe Philips Hue Lightstrip Plus. De twee meter lange lichtstrip met ledlampjes kan achter een televisie, onder een bureau of achter een muurtje worden geplakt, zodat je fraaie kleureffecten teweeg kunt brengen. Je kunt het ook gebruiken om de stemming in huis op een subtiele manier te veranderen. Voorheen was de Hue Lightstrip dan ook vooral bedoeld als stemmingmaker, door het tamelijk gedempte licht. De nieuwe Hue Lightstrip Plus heeft een betere lichtopbrengst en kan dus veel feller schijnen, zodat je er zelfs een boek bij kunt lezen.

hue_lightstrip_plus

Je kunt deze Hue Lightstrip Plus op de gebruikelijke manier instellen op 16 miljoen kleuren, maar er is nu extra aandacht besteed aan het instellen van wittonen. Bovendien kun je nu voor het eerst meerdere lichtstrips aan elkaar koppelen, zodat je een strip krijgt met een lengte van wel 10 meter. Je kunt de Lightstrip Plus nog steeds op elke gewenste lengte afknippen. Bedienen doe je uiteraard via de Hue-app, via IFTTT of met allerlei apps van derden.

Hue Lightstrip Plus uitbreiden tot 10 meter

Nog wat andere technische details: het verbruik is 20,5 Watt en de levensduur is 20.000 uur. Je moet eerst een basisset van 2 meter lengte kopen en kunt vervolgens met een uitbreidingsset steeds uitbreiden met 1 meter. De strips zijn na elke 33 cm af te knippen. Philips Hue Lightstrip Plus is vanaf 6 oktober 2015 verkrijgbaar. De 2 meter lange strip inclusief adapter heeft een adviesprijs van €79,95 en de 1 meter lange uitbreidingsstrip heeft een adviesprijs van €24,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2015, 16:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen lamp, philips hue
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.