Philips Disney Friends: nieuwe Hue-lampen met Mickey Mouse-oren

Philips heeft de Philips Disney Friends of Hue StoryLight Starter Kit aangekondigd. Dit is een sfeerlamp zoals LivingColors, maar met Mickey Mouse-oren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

hue friends of disneyLeuk cadeautje nodig voor Sinterklaas? Misschien is de nieuwe Philips Disney Friends of Hue StoryLight Starter Kit een idee. Deze nieuwe Hue-lampen ontdekten we vandaag in de online Apple Store. Ze werken zoals een Living Colors-lamp, maar dan voorzien van grote Mickey Mouse-oren en daardoor ideaal voor de kinderkamer. De Hue-lampen werken samen met de app Disney Storytime voor iOS, die we nog niet in de App Store konden vinden. De app wordt geleverd met drie kinderverhalen, namelijk over Toy Story, Rapunzel en Monsters, Inc. Er zijn meer dan 30 andere verhalen met lichteffect verkrijgbaar.

De Mickey-lamp is nu ook online te koop in een variant zonder bridge. Deze kost €109,95. Ook kun je de meeste Philips Hue-lampen kopen via de iCulture Shop.

De lichtkleuren veranderen telkens wanneer je de pagina omslaat. Met de kleurenkiezen kun je voor elke pagina de kleur van het verhaal kiezen. Maar je kunt de Philips Disney Friends-lampen ook gebruiken met de gewone Hue-app of met allerlei Hue-apps van derden. De lamp meet 22,6 x 21,1 x 11,5 cm en weegt een halve kilo. De hoge prijs wordt veroorzaakt door het feit dat meteen een bridge wordt meegeleverd. In de verpakking vind je de lamp, een bridge, stroomadapters voor lamp en bridge en een LAN-kabel om de bridge met je router te verbinden. Heb je al een Philips Hue-startpakket dan zit je dus met een extra bridge. Volgens een persbericht van Philips zou er ook een MickeyExtension-kit te koop moeten zijn van €99,95 waarbij je alleen de lamp krijgt. De LightStrips en Bloom-lampen waren eerdere Friends of Hue-uitbreidingen die op de markt verschenen.

Meer info: Philips Disney Friends voor €159,95 (helaas nog niet in België)

hue friends of disney

storylight-junglebook

Update 1: De Philips Hue-lampen zijn nu ook als GU10-variant te krijgen. Voorlopig zijn ze alleen in de Apple Store Amsterdam en andere fysieke Apple Stores gezien.

Update 2: Philips heeft ook nieuwe Philips Hue BR30 Downlights aangekodnigd, een serie lampjes voor spots. Ze zijn verkrijgbaar in een pak van drie stuks, maar nog niet in de online Apple Store of in de Apple Store Amsterdam gesignaleerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2014, 13:27
Categorie Accessoires
Onderwerpen disney, philips, philips hue

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.