Reacties voor: PenSe: nooit meer het dopje van de Apple Pencil kwijt

Heb je een Apple Pencil, maar raak je steeds dat dopje aan de achterkant kwijt? Met PenSe, een omhulsel voor de Apple Pencil, berg je deze makkelijk op. Ook de oplaadadapter berg je hierin op, waardoor je snel en makkelijk kunt opladen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Waarom moeten er altijd hoesjes om Apple producten heen? Ze zijn juist mooi zoals ze zijn. Een hoesje doet altijd afbreuk aan het design….

  2. In een van de mooie presentaties van goeroe Steve Jobs vertelde hij dat een pencil not done was en niet des Apple’s. Jaa, die kent iedereen nog wel. Daar ben ik het eigenlijk wel mee eens. Kan het doppie ook nooit zoekraken.

  3. Origineel geplaatst door Paul538: In een van de mooie presentaties van goeroe Steve Jobs vertelde hij dat een pencil not done was en niet des Apple’s.

    Dat was een stylus… Ken je klassiekers!

  4. @Leander: Pencil = Stylus = Pencil. Alleen omdat Steve dit accessoire ooit eens in het verdom hoekje geplaatst heeft om hierdoor de iphone te introduceren heeft Aple voor een andere benaming gekozen. Zo dachten ze niet op hun bekkie te gaan.

  5. @Paul538: er is een zeker verschil, al duizenden uitgelegd.. Toen was de pencil de enige manier om een drukgevoelig scherm te bedienen. Hier is het een uitgebreid hulpmiddel. Niet essentieel, wel handig. En Apple heeft alleen niet goed nagedacht over de vorm, dat weg rollen op een schuin tekentafel is wel vervelend inderdaad..

  6. @Chris: Dank voor de uitleg. Blijkbaar voor sommigen een nuttig ding. Voor mij echter blijft het een onnodig pennetje…

  7. Als mijn iPad Pro mee mag, dan doe ik de Pencil en de netvoeding in een plastic zakje. Een zakje, net wat steviger dan een boterhamzakje – wellicht ooit de binnenverpakking van een netvoeding of zo. Dat zakje en iPad met toetsenbord in een hoes of tas.
    Geldt ook voor mijn andere tablets en pennen. Hoewel, pennen van Adonit en Wacom bewaar ik in hun oorspronkelijke doosjes.

  8. “Het extra omhulsel maakt je Apple Pencil wel een stukje dikker en zwaarder.”

    Hoe weten jullie nou hoe zwaar zoiets wordt als het nog niet eens verkrijgbaar is? Zomaar een aanname die nergens op gebaseerd is.

  9. Origineel geplaatst door Rinus
    “Het extra omhulsel maakt je Apple Pencil wel een stukje dikker en zwaarder.”
    Hoe weten jullie nou hoe zwaar zoiets wordt als het nog niet eens verkrijgbaar is? Zomaar een aanname die nergens op gebaseerd is.

    Er staat nergens dat ze zeggen hoe zwaar het wordt. Een hoesje maakt altijd alles dikker en zwaarder.

  10. Wat een irritant titels tegenwoordig. Koop dit en je raakt nooit meer iets kwijt. Jajaja.
    Koop een zak voor je aardappelen en je raakt nooit neer je aardappelen kwijt.

  11. Origineel geplaatst door Peter:

    Er staat nergens dat ze zeggen hoe zwaar het wordt. Een hoesje maakt altijd alles dikker en zwaarder.

    Het is aluminium. Hoeveel zwaarder kan het worden?

  12. @Rinus
    Trouwens, ik heb hem “besteld”. Ik laat wel wat weten als ik hem binnen heb.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.