PenSe is een omhulsel voor je Apple Pencil.

PenSe: nooit meer het dopje van de Apple Pencil kwijt

Heb je een Apple Pencil, maar raak je steeds dat dopje aan de achterkant kwijt? Met PenSe, een omhulsel voor de Apple Pencil, berg je deze makkelijk op. Ook de oplaadadapter berg je hierin op, waardoor je snel en makkelijk kunt opladen.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

PenSe is een omhulsel voor je Apple Pencil.Al bij de review van de Apple Pencil hadden we twee klachten: het dopje op de achterkant raak je makkelijk kwijt en de stylus is volledig cilindrisch, waardoor hij zomaar van je tafel af kan rollen. De PenSe van Appostasy moet daar verandering in brengen. Deze hoes voor je Apple Pencil zorgt ervoor dat hij makkelijker in gebruik is, beweren de makers. Je kunt dit project nu ondersteunen op Kickstarter.

PenSe: aluminium hoes voor je Apple Pencil

De PenSe is in feite niets meer dan een omhulsel voor je Apple Pencil. In deze omhulsel plaats je niet alleen de Apple Pencil zelf, maar ook het dopje en de adapter om hem met een kabel mee op te laden. Het dopje van de Apple Pencil plaats je in de dop van de PenSe-hoes, waardoor je hem niet alleen achterop de Apple Pencil kan bevestigen, maar ook aan de voorkant. De PenSe-dop heeft bovendien een clip, zodat je stylus niet snel van tafel glijdt.

De PenSe bevat 14 ingebouwde magneten, waardoor je de Apple Pencil bijvoorbeeld makkelijk kan bevestigen aan de magnetische punten van je iPad Pro. Het extra omhulsel maakt je Apple Pencil wel een stukje dikker en zwaarder.

De Apple Pencil opladen met PenSe.

Het Kickstarterproject voor de PenSe is pas enkele dagen geleden van start gegaan en heeft tot nu toe meer dan $10.000 opgehaald. Op dit moment kun je voor $39 exclusief verzendkosten eigenaar zijn van deze PenSe-hoes. Je kunt daarbij ook nog kiezen voor zilver, spacegrijs, goud, roze, rood, blauw en paars. De eerste exemplaren worden in juni van dit jaar verscheept.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2016, 19:24
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apple pencil, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.