Reacties voor: Pastebot voor Mac maakt kopiëren en plakken een stuk geavanceerder

Pastebot is een handige Mac-app waarmee je meer kunt halen uit kopiëren en plakken. Zo zie je een geschiedenis, stel je toetsencombinaties in en pas je filters toe om kopiëren en plakken bruikbaarder te maken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Interessant! Waarom zijn desktopapps altijd zo duur vergeleken met mobile apps vraag ik me dan wel af.

  2. Interessant! Waarom zijn desktopapps altijd zo duur vergeleken met mobile apps vraag ik me dan af.

  3. De Tapbots hebben wel lef om dit een versie 2 te noemen. Versie 1 was jaren gelden niet meer dan een menu bar apple dat je op je Mac moet installeren om bestanden naar je iPhone of iPad te sturen. Daarvoor had je dan ook Pastebot iOS.

    Tapbots maakt zonder meer mooie apps alleen hebben ze nog al eens de neiging om deze niet meer te updaten; eigenlijk krijgt alleen Tweetbot regelmatige updates en dat is absoluut een aanrader. Calcbot daarentegen is op iOS al meer dan een jaar niet meer geüpdatet. Hun andere apps, denk aan Weightbot, Convertbot, zijn al lang verdwenen.

    Dat ze nu € 20,00 durven vragen is mi. ronduit belachelijk zeker ook gezien het feit dat er een aantal apps zijn die hetzelfde of meer kunnen voor een veel lagere prijs. Denk aan Paste, Copied maar bijvoorbeeld ook Alfred.

    Grootste gemis bij Pastebot is een iOS app waar je het e.e.a kunt bewaren.

  4. Heb heel lang gewacht op deze app, maar jammer, inmiddels gebruik ik al weer een hele tijd Copied, een stuk goedkoper, synchroniseert met iOS, hele handige extensie op iOS, allerlei handige foefjes zowel op iOS als OS. Echt een app waar ik ontzettend blij mee ben.

  5. Origineel geplaatst door HappyPad
    Heb heel lang gewacht op deze app, maar jammer, inmiddels gebruik ik al weer een hele tijd Copied, een stuk goedkoper, synchroniseert met iOS, hele handige extensie op iOS, allerlei handige foefjes zowel op iOS als OS. Echt een app waar ik ontzettend blij mee ben.

    Copied is goed, maar Paste vind ik zelf net wat fijner nog. Gebruik het de hele dag door, echt super handig! Te vinden in de App Store.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.