Fokke & Sukke Schoolagenda.

Fokke & Sukke Schoolagenda-app met schoolrooster geeft elke dag een nieuwe strip

De Fokke & Sukke Schoolagenda is er nu ook als iPhone-app. Hiermee zie je niet alleen je schoolrooster en cijfers, maar krijg je ook elke dag een nieuwe Fokke & Sukke strip.

De bekende figuurtjes Fokke & Sukke verschijnen niet alleen op tv, in diverse dag- en weekbladen en op internet, maar hebben ook een eigen papieren schoolagenda. Deze schoolagenda is er nu ook als app en biedt allerlei handige functies. Zo werkt de app samen met Magister en woordjesleerdienst WRTS. In de app kun je je eigen rooster importeren en je cijfers en aankomende toetsen bekijken.

Fokke & Sukke Schoolagenda.

Fokke & Sukke Schoolagenda

Fokke & Sukke staan bekend om hun grappige en soms wat harde korte strips, waarin ook vaak ingespeeld wordt op de actualiteit. In de papieren schoolagenda vind je veel strips en dat is in deze digitale versie niet anders. De F&S Schoolagenda-app geeft elke dag een nieuwe Fokke & Sukke-strip, waardoor je je schooldag altijd met een lach kunt beginnen.

Dankzij de samenwerking met Magister kun je snel je rooster importeren. De app heeft ook een koppeling met de standaard Agenda-app, waardoor je je eigen schoolrooster ook meteen importeert in je eigen agenda. Na het inloggen in Magister, kun je in de app ook je eigen cijfers bekijken. De Fokke & Sukke-app geeft ook een pushbericht zodra er een nieuw cijfer aan Magister toegevoegd is en laat je bij tijds weten als er een uur uitvalt. Je kunt in de agenda bovendien ook handmatig nog opdrachten en andere schoolzaken invoeren. Met de dienst WRTS kun je woordjes leren. Je kunt raden wat het goede antwoord is van het getoonde woord, maar je kunt deze ook zelf invoeren. Door horizontaal heen en weer te vegen, kies je tussen verschillende talen en vakken.

Fokke & Sukke Schoolagenda met woordjes en rooster.

De Fokke & Sukke Schoolagenda-app heeft ook nog een eigen widget. In deze widget zie je precies hoe lang je schooldag nog duurt en wanneer de eerstvolgende schoolvakantie is. Om alles uit de app te kunnen halen, is een Magister-account dus wel noodzakelijk, al kun je alles ook wel handmatig invoeren. Zoek je nog meer apps voor de middelbare school, dan vind je in onze gids meer handige opties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2017, 18:08
Categorie Apps
Onderwerpen onderwijs, school

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.