Twitter appicoon terug

Reacties voor: Zo krijg je het oude Twitter-appicoon terug in een paar stappen

Twitter heeft opeens een nieuwe naam en een nieuw appicoon: kortweg X. Wil je liever het oude Twitter-appicoon met de blauwe vogel terug, dan kan dat. In een paar stappen zorg je dat je van het X-icoon af komt.

Reacties: 5 reacties

  1. Waar je een probleem van kunt maken, een icoontje…

  2. Bij deze optie blijf je wel de X terug zien komen in het rijtje onder laatst gebruikt kopje op de iPad. Op mijn iPhone gebeurt iets raars, na afsluiten van de app zie je eerst die X als icoontje en deze verandert spontaan in het vogeltje, en dit al zonder aanmaken van de opdracht.

  3. Is er geen mogelijkheid om terug te keren naar de vorige versie?

  4. Lekker belangrijk hoe een app heet of hoe een icoontje er uitziet! Gebruik de app als de dienst je bevalt en verwijder je account als je er niet meer vindt wat je zoekt. X blijft in mijn ogen een snelle nieuwsvoorziening en een betrouwbare bron van informatie als je de juiste accounts volgt. Je hoeft niet alle reacties eronder te lezen natuurlijk, haha

  5. Ik heb Twitter verwijderd. Dat platform staat vol met alleen maar boze en ontevreden mensen vol van haat. Echt het riool van het internet Twitter. Je kijk op de wereld wordt opeens een stuk positiever echt waar!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.